Garuk, menggaruk, tergaruk!

Penulis : Cik Puan Masa : 1:19 PM Comments : 9 Labels :
Assalamulaikum wbt.
hollaa...Siapa ada tengok maharajalawak mega semalam??Jozan monang kan...horeyyyyyy..Tahniah buat Jozan.Muaxxxxxxxxx korang memang debaik derrrrrrrr ;)
Gambar celok dari Facebook oke!
Weiiiiiii...berapa hari nih cik asyik blogwalking jew kan.Ada jugak Peminat cik tanya mana entry???alahaiiiiiii kan cik dah kata kepala hotak cik nih dah berkarat,jual kat besi burok pon tak laku dah.Lagi pon berapa hari nih cik tak da mood.Ada cendawan kecik tumbuh kat kaki & tangan cik lah derrrrr..Tangan asyik garuk,menggaruk,tergaruk.Rimas oke!Encik husband dah bawa cik g klinik tapi tetap masih tergatal kaki tangan ne.Pembawaan kot..kehkehkehhh.Opssssssss cik belom ada rasa mual2 oke..jangan fikir yang tinggi melangit sangat :P
Copy from google yewwww.
Nihhhh hahhhhhhh...cik di serang alergi akibat makan ikan.Tetiba pulakxxxx cik terkena alergi nih.Gatal tauuuu.Masok hari nih dah tiga hari cik tergaruk-garuk..Tapi dah beransur pulih dan selamat jugak cik hantar laporan kat Mama cik..kehkehkeh..yewlahhhh anak majewwww kata kan.(hahhhh nak muntah letewwwww)
Okaiii....puas hati dennnBlog dah terisi.Semasa taip entry nih encik husband sempat sakat cik.Nak tahu dia kata apa??"Alahhhhh sakit gitu pon nak lapor kat komputer"kehhhhkehhhh 
okaiiiiii....cik chowwww lagikk..Lepas ne cik nak join segmen up follower.Sesiapa yang nak Tag cik,Sila tag yewwww jangan memalu.Tapi cik nak join segmen yang tak banyak syarat yewwww...
dadadididuduuuuuuuu :D

9 comments:

  1. kesian kat cik... cik memang tak boleh makan ikan ke??
    encik husband jeles la tu ramai yang prihatin dengan cik kat alam maya ni... haha!!
    *mohon encik husband cik tu tak marah ye. gurau je.*

    ReplyDelete
  2. Okje tau sebab apa tu cik...mandi banyak sangat tu! Hu...hu...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. follow la blog saya.. Saya nak minta tunjuk ajar Kakak tentang blog.. Sya masih Junior dalam dunia blog ni...Sifu!!

    ReplyDelete
  4. ha ha ha...akhirnya ada juga entri dari Cik...fenat ai tunggu taw... nak comment x dapat2...ekekeke...

    cakap dengan en hubby...dekat blog ada kawan2 yang sangat care dekat ai...sebab tu kena lapor... sebab kalau ai hilang lama tanpa entri diaorang akan tertunggu2 dan risau...ekekekeke...

    ReplyDelete
  5. @miz ruhaboleh...ne 1st time cik kena alergic nih..
    kehkehkeh...2lah...husband cik jelous letewwww :D

    ReplyDelete
  6. @Afiq NajmiTak dapat g blog awak lah dikk oiii T.T

    ReplyDelete
  7. @Farah Waheda Wahidhahahhaaa...akhirrnyeeeeee kann...
    2lah...die jelous bnyak yg care kat cik :)

    ReplyDelete
  8. x dapat?? huhuhu.. dkat sini: http://just-us14.blogspot.com/ hehehe..

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee