Di Pagi Isnin

Penulis : Cik Puan Masa : 10:32 AM Comments : 13 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Hye bebehhhhhhh...hye guyssss...Sihat tak hari ne?Ada yang ponteng keja tak?Hahhhhhh jangan malas2 keja tau.Walaupon keja cik tak bergaji tapi cik gagahkan jugak bangun seawal jam6 pagi semata2 nak siapkan sarapan dan bekal husband...hihihiihh.Yewlah kan dah nama nya suri rumah..Cehhhhhhhhh :P

(sumber google)
Ne jew lah bekalan yang cik sempat masakkan untuk encik husband tersayang.Kalau bab2 masak ne cik akui cik memang tak terer sangat.Nak belaja kat Sis Okje.Bisa ga Tante???kekekkee :D
Encik husband termengidam nak makan lekor.So cik pon lelaju lah masak lekor.Ne pon cik pinjam dari google sebab tak sempat nak snap tadi.
Hahhhhhhh...Husband dah jalan g keja baru lah cik start kemas rumah,cuci pinggan mangkuk,kemas bilik.Dah selesai semua keja baru lah cik amik kesempatan taip entry ne sambil blogwalking kat blog kengakawan nak cari2 breakfast.
Opsssssss....hari tu cik dah kongsikn beberapa gambo detik2 bahagia cik kat blog ne kan.Tapi Cik Farah kita kata jauh sangat.Tak jelas sangat gambo tu kan.Cik sengaja jew share gamba candid & jauh.Yewlah cik tak beautingggggg.Malu lah den nak tempek gamba,tapi untuk memenuhi permintaan peminat cik farah,cik tempek kan jugak gamba cik yang tak beauting tu :P


Hahhhhh...amik ko kan tak beautinggggggg...kekekekeke
Okai guyssssss....cik nak mandi dulu..hhihihihih..bubayyyyyyyyy :)



13 comments:

  1. cntiknya die..eh br kawen ke..

    ReplyDelete
  2. Kedekutnya...tempek gambar sikit sangat...letak le banyak banyak....
    Apa lak tak beauting tu...beautung dah tu...come...tgk tu cik somi sampai berinai 10 jari lagi....
    Awat mandi lambat sangat cikkkk!!
    he..he..

    ReplyDelete
  3. wah...terharunya2... tima kacih cik sebab tepek gambar yang close up...ekekeke... I want more2... lagilah...saper kata x beauty...beauty jer di mata kiter...ekekekeke...

    wah...lepas nih jadi pakar masak memasaklah nih...ha gi amik kursus ngan kak OKje kiter tuh...

    muacks...jalan2 makan lunch kat sini..

    ReplyDelete
  4. hihi...beauting tak beauting belakang kira dah cik...hehehe...

    bila nak bagi details utk pos barang nih...

    ReplyDelete
  5. wah boleh pulak ngidam kopok lekor ye...

    gambar 2 org mempelai atas pelamin tu nampak sweet tau cik...

    ReplyDelete
  6. @hainom OKje Hahahaha...takot ade yang terpikatzzzzz..
    cik malas mandiii lah..nak sambung tido zzzzzzzzz :DD

    ReplyDelete
  7. @Farah Waheda Wahid Wahahahhaha...jangan puji lebih2..bahaya tueeeee :P

    ReplyDelete
  8. @therosputihTapi mesti kire jugak tu..kang kene kutuk cik :P

    ReplyDelete
  9. @Hatimi Tahirruddin yeke...mempelai tu memang sangat sweet..kekkekkee :DD

    ReplyDelete
  10. cantik (",)
    tak pandai masak tak pa, asalkan kita sediakn apa yang kita mampu buat

    ReplyDelete
  11. tu dia....gmbar dekat punyer...bgun2x bt breakfast utk suami..hihihi :)

    ReplyDelete
  12. comel la cik,,,hehehehe
    agaknya kta ne 1 saiz kot,,,(◠‿◠)
    mmg da lumrah suri rumah,awl bgn pg utk sdiakn breakfast suami

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee