Trima Kasih Dear THEROSPUTIH ;)

Penulis : Cik Puan Masa : 1:02 PM Comments : 21 Labels :
Assalamualaikum wbt.
hollaaaaaaaaaa.Bapa-bapa,ibu-ibu,tante-tante,kakek-kakek,nenek-nenek gimana hari ini??Sihat gak??Mehhhhhhh sini,dekat2,pasang kuping nya cik puhan nak gossip2 bentar..Haipppppp laju jew datang kalau cik ajak gossip ek.Tak baik tau :P
Okaiiiii...cik puhan tak da idea sebenarnya nak update blog nih.Tapi cik puhan nak update jugak atas present yang dikirimkan oleh Therosputih @ Puan Ain.Untuk pengetahuan Puan Ain,cik puhan azlyzah telah selamat menerima red monster pagi tadi..cehhhhhh hayat skema derrrrrrr,hamik ko..
Tadi masa cik basuh baju,tetiba ada pulakxxxx yang ketok pintu.cik ingatkan SESB,alahhhhh yang amik bil letrik tu.Rupanya Encik posman..Dengan muka yang belom mandi lagi tue,Tersipu2 malu dennn keluar kasi detail cik puhan kat Encik Posman(hahhhhhh...gelak!gelakkkk!cubit kanggg :P
Bukti2 penerimaan RedMonster ;)
OMG!!Redmonster mintak snap gambo kat blog Therosputih :P
Hahhhhh...adik ipar cik puhan sempat posee dengan Red monster..Comei tak :D

Terima kasih bebanyak ya Therosputih.Ne hadiah pertama cik semenjak menjadi blogger ne..Hadiah ne sangat berharga apatah lagi therosputih sendiri yang buat.Terima kasih daun keladi,kalau ada nak lagi..kekekekeee *bagi betis nak paha pulakxx cik puhan ne kan *
Cik Puhan chowwwwww doluuuuuuuuuu...dadadididuduuuuuuuuuuuuu~




21 comments:

  1. comelnyer...ala...ni yang akak jeles nih... hu hu hu..

    ReplyDelete
  2. @Farah Waheda WahidWahahaha...nak ke??meh kite belah dua badan monster nih :DD

    ReplyDelete
  3. comelll~ bestnyaaa dapat hadiahh.. hehe

    ReplyDelete
  4. Wah bertuahnya dapat gift ek Cik...
    Itulah habuannya kalau kalau rajin join segmen...

    Ohhh ada adik ipar tecik eh!!

    ReplyDelete
  5. ni bru btul wane yer..kite dpt biruuu ^^

    ReplyDelete
  6. wah,,,thniahla dpt hdiah,,,
    sy xpnh mng pa2 lg,,, :(

    ReplyDelete
  7. @CikZaniffNak ke..amik lah kaki monster tu..hihihihi

    ReplyDelete
  8. @hainom OKjeyohoooo...adik ipar yang paling tecik...comei kan sis like me...wahahahahaaa

    ReplyDelete
  9. yeaa...sampai jugak hadiahnya...lega selamat sampai...tahniah ye cik, dan time kasih sebab sudi join GA kita baru2 nih...

    ReplyDelete
  10. alahai comelnya hadiah tu... >.<

    ReplyDelete
  11. comelnya adik ipar... kecik lagii.. hehe.. =)

    best dpt hadiah kan. ngee~

    ReplyDelete
  12. Dah bangun...bangun cik...jangan asyik nak tido je..gi buat kuih...omak nak minum petang ni..he..he...

    ReplyDelete
  13. nyeh nyoh nyeh.... dah masak tengahari lum..... susah susah sangat... buh le lauk tengahari kat sini... tak tukar-tukar pun lagi...

    ReplyDelete
  14. nyoh nyeh nyoh... mana entri ni.... susah susah buh lauk tengahari yg mak mertua masak ( he..he... ye ke?) kat sinilah!!

    ReplyDelete
  15. cik... mana entri baru ni????

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee