Cerita di hari Khamis

Penulis : Cik Puan Masa : 4:45 PM Comments : 16 Labels :
Assalamualaikum wbt.
Huargghhhhhhhh...berapa hari tak update blog.Bukan tak da line intnet,bukan juga malas cuma tak tau apa nak di kongsikan,otak cik ne boleh dah di jadikan besi buruk..Dah berkarat habis dah ne.So berapa hari ne blogwalking jew lah jawab nya.
(sumber google)
Hari ne encik husband keja syif petang,so sempat juga dia ke pasar.Ingatkan dia beli sayur atau ayam.Rupa2 nya dia termengidam pisang goreng lah pulak.Hahhhhh tu lah cik tempek gamba pisang kat sini.Oppppsssss...buat masa ne makanan laut tak boleh di makan tau.Sesiapa yang belom tahu berita ne sila semak kat google ya.
Masa tengah goreng pisang tu cik terperanjat.Nak tahu kenapa??sebab my lovely mom&dad datang lah...weyhhhhhhhh dapat jugak lepaskan rindu kat dorang walaupon hanya sekejap.Baru jew encik husband tanya bila mom cik nak datang,tupp...tupppp dah muncul.Panjang umur mama & bapa cik.
Husband cik termengidam nak makan pisang goreng.Cik dah kenyangkan encik husband kesayangan cik tu.Siap buatkan sambal lagi..kekekeke.Yang cik ne termengidamkan sesuatu,encik husband belom tunaikan lagi.Nak tahu tak cik mengidam apa???
Pelikssss kan ngidam cik..hihihi..hari tu cik dah try baju ne.Cousin cik ada beli masa wedding cik,bila cik try ngam pulaksssss kat body cik pas tu kain dia pulakssss selesa.Sesuai lah untuk cik yang berlemak berlebihan kat perut ni.hihihiihihih...tadi sempat juga bodek encik husband kat tefon.Sebab kalau nak minta depan2 ne cik segan sikit nak minta,Tahhhh napa..Tapi kalau barang setakat 5,6ringgit tu jangan tanya lah.Cik cuma segan nak minta barang yang puluh2 ringgit ne.Sogannnnn+maluuuuuu bebbbbb :D
Waarghhhhhh...harap2 encik husband dapat tunaikan lah ngidam cik ne yaaaa..Kalau tak tertunai alamat nya meleleh lah air liuq cik kat lappy ni..hiihihihh...
okaiiiiiiii..cik nak bobok duluuuuu...chowwwwwwwwwwwwwww :P

16 comments:

  1. sy pon ngidam cm cik tu jgk..hukkss..bila nk dpt nih..huhu

    ReplyDelete
  2. mengidam bukan sebarang mengidam cik oi...hehehe

    ReplyDelete
  3. @therosputih2lah..orang ngidam makanan,cik ngidam pakaian..kekekkeke

    ReplyDelete
  4. Ooo...cepat no berkarat...belum kawen berbelas tahun mcm okje...agaknya terus nyanyuk...ha..ha...
    Pandai somi cik pegi pasar yek....
    Okje pun segan jugak kalau nk mintak pape ngan hubby.. rasa mcm menyusahkan dia kan cik...Rugi tak kita macam ni cik?

    ReplyDelete
  5. Fie lagi suka pisang goreng home made. Heee. sebb lagi crispy dari yang beli.

    ReplyDelete
  6. wah kamu 2 org ni asyik ngidam je ye....hihihi

    ReplyDelete
  7. nk pkai dress ea...ayut pon nk memakai dress skrg ni..hihihi..asben cik ngidam pisang grg..cik ngidam dress...sesuai dh tu.. :D

    ReplyDelete
  8. @hainom OKjeTak rugi lah mbak..tapi suami kite yang beruntung kot...kekekekee

    ReplyDelete
  9. @fifieyeke...alahh...cik tak reti lah nak buat yang crispy...huhuhh

    ReplyDelete
  10. cik husband???wah da kawen upanya,,,
    bkn cik da tp Puan @ madam,,,^__^

    ReplyDelete
  11. cantiknya dress...
    harap2 en husband dapat tunaikan... :)

    ReplyDelete
  12. @Izzah Norlizah Aahhhh...dah kawen lah dear...hihihiih...alah rasa sayang pulakssss nak tuka title tu...kekekeee

    ReplyDelete
  13. ngidam pulak. tapi goreng pisang tuu.. sedapnya.. =)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee