Kalaulah Semudah Ini

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 12 Labels :


Alangkah bahagia nya jika semudah ini untuk memili badan yang ideal.Mak enon adalah salah seorang daripa berjuta wanita kat luar sana yang sangat bahagia.Fuhhhh....pepatah "bersusah-susah dahulu,bersenang-senang kemudian" ataupon "hendak seribu daya,taknak seribu dalih" memang tak pakai lah..Tapiii.................semua tu hanyalah hayalan mak enon semata oiiiii!
Sudah...sudah...jangan nak berangan boleh kurus semudah itu.Meh lah join mak enon bersenam di atas keyword komputer di rumah masing-masing..kikiki

12 comments:

  1. Best nya lah klu dapat kuruskan badan begitu...hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha..mudahnya..hmm..angan2 jelh

    ReplyDelete
  3. haha, kalau boleh keluarkan lemak cmtu eda nak sgt2 buat.

    ReplyDelete
  4. Kartun boleh lah kan cik puan.. kita ni yg kena usaha sungguh2 ehe :)

    ReplyDelete
  5. comel apa cik..janji hati menyak senang he

    ReplyDelete
  6. kite pon nk kurus. tp mkn xingt donia.. hihi..

    ReplyDelete
  7. Kalau cuma balut yg di atas dan perut tapi peha tak balut jadi janggal pulak ye Cik. Tetiba peha pulak besar hahaha...

    ReplyDelete
  8. hehe saya nak gak bahagia sama2 kalau boleh buat badan camgituuuu hehe

    ReplyDelete
  9. hahahahahaha...kalau la semudah itu...maka ramai la yg solid molid...semua benda badan sama je...hehehe

    ReplyDelete
  10. fuyo ! kalo btol bleh mcm ni kan best ! huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  11. Mak Enon yg sebenar kurus tau cik hehe....kenal tak mak enon pelakon lama....Alahai cik....kalaulah semudah tu tak delah pil kurus dan jamu mak dara bagai....Redho ajelah kita cik hehe...

    ReplyDelete
  12. kalau dapat buat macam ni cik..
    setiap hari miza nak mkan bnyak...hehee

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee