Datang Dan Pergi Sesuka Hati

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 10 Labels :
Selamat berhari isnin..Selamat kembali ke sekolah..dan selamat yang selamat...kikiki
Setelah berabad cik menghilang akhirnya *tingggkatinggg*  Cik muncul balik.Wehwehweh..suka hati  cik jae nak datang dan pergi begitu aja..
MAAF...cik dah terbuai dek kemalasan cik sendiri.Tenggelam tak timbul-timbul cik.Ada jugak lah sorang dua tanya cik ke mana.Terima kasih atas keperihatinan dan kesudian korang merindukan mak enon sorang ne.Maaf tak dok niat cik nak buat korang merindu setengah mati..kikikik
Selain bizi  bercanda dengan perniagaan cik.Sebenrnya cik bizi dengan benda-benda lain jugak.Dan paling bizi cik uruskan somi lah..kikikikiki..Kalau nak cerita kat sini satu-satu memang tak habis.Banyak sebenar nya cik nak kongsikan kat sini tapi terpaksa "cut" jae lah yae cerita nya..
Tahniah! Cik ucapkan buat pemenang giveaway deqla.Bagi seiapa yang menang hadiah daripada cik boleh lah tuntut melalui email kat noorfaizah1408@gmail.com
Kalau tak dapat boleh try pm kat facebook ataupon wechat.Id boleh cari kat contec yang ada kat ruang menu tab kat atas tu ek..
Orite...tu jae lah dulu..tatatititututuuuu

10 comments:

  1. biskut chipsmore...kejap ada, kejap ndakda...haha...
    apapun moga terus maju dlm bisnes ya cik... good luck tau... kreatif bah cik ni:)

    ReplyDelete
  2. salam cik..hehe bertemu kembali kita di blog.lya dah start keja dah hari nie.

    ReplyDelete
  3. Lamanya cikpuan menyepi ... tersangat bz ye :)

    ReplyDelete
  4. Sunyi menyepi lama kakak rasa. Harap semuanya oklah ye Cik.

    ReplyDelete
  5. dia sibuk berbisnes sekarang.hehe makin maju nampak. btw.. HAI CIK PUAAAAAAANNNNNNNNN. lamanya tak tenggek sini.. dah jadi budak MATRIK ni..huru hara blog T_____T rinduu

    ReplyDelete
  6. selamat kembali.
    datang mengisi tabung.

    ReplyDelete
  7. Amboiiiii bukan main lagi yeh....sekejap timbul sekejap tenggelam...yelah yelah taulah awak tu ada bisnes jahit manik..... taulah tangan tu kerik tip..... tak macam mak tangan keruk tup hehe....Bisnes kencang yeh sekarang?
    Dah pindah rumah ke belum?

    ReplyDelete
  8. salam isnin Cik Puan...datang menabung kat sini :))

    ReplyDelete
  9. singgah sini....
    patut ler sunyi sepi jer....welcome back

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee