Maaf,Terlewat....

Penulis : Cik Puan Masa : 8:58 AM Comments : 13 Labels :

Salam rabu..hari ne non hado wordless wednesday yerrrrr...
Beberapa hari cik hilang,tak perlu lah cik bagi tahu cik kemana,sebab cik tak ke mana-mana pon,masih di sini dan masih memikirkan tentang keberadaan panda di malaysia..ok joke!..mihmihmih
Pertama kali cik nak Wwish "Selamat Hari Pengada Ngagai Michelle!!GBU!!"(Pandai jer cik cakap bahasa iban kan Michelle :P)
Sebenar nya birthday Michelle dah sehari berlalu.Tapi saja cik tak wish kat facebook,nak wish kat blog ne jugak!!hihihi...So sorry michelle sebab cik orang yang terakhir wish..
So,Michelle...........nampak nya sudah lama anda menyepi dari dunia blogging.Bila nak update blog ne???hihihiih


13 comments:

  1. Salam cik...amboiii memikirkan ttg Panda nampak...hahaha....jiwa kacau kah pikir Panda..haha...
    ooo.HAppy Birthday jugak buat Michelle...:)

    ReplyDelete
  2. owh besday michelle ye.. hepi belated besday to her.. amboii ckp org haa.. dia pun sama menyepi diri..kohkohkoh...

    ReplyDelete
  3. Lya pun baru mengenalinya hehe..

    ReplyDelete
  4. Pengada ngagai tu happy birthday eh?

    ReplyDelete
  5. Alah taunya....bizi dgn rumah barulah tu...jahit langsirlah apalah.....dah pindah ke belum?
    Hepy bekated bezday Michele....

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday :) rjin cik mengingati birthday org hehe

    ReplyDelete
  7. ehhh happy birthday michelle :D

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir buat beliau ye

    ReplyDelete
  9. waaa comel kad tu siap ada animation lagi tu...
    papun happy birthday untuk michelle k...

    ReplyDelete
  10. Eleh pandai jer cakap Michelle menyepi dari dunia blog, dia tu pun suka menyepi jugak hehe...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee