Happy Labour Day

Penulis : Cik Puan Masa : 10:36 AM Comments : 13 Labels :

Happy suri rumah day...happy cuti day..kohkohkoh...Korang cuti??Untung lah,ne mak jah tak cuti.Pepagi lagi dah berperang kat dapur masak nasi goreng sebab somi pegi keja.Non hadooo cuti-cuti ek,maklum lah somi keja kat lembaga letrik(Tenaga Nasional Berhad)Kalau stop sehari kompom ada yang berpeluh sebaldi..Nampak tu betapa penting nya mereka..Bangga mak jah kejap..hihihihi..
Semenjak cik masukkan gambar ne kat IG,ada yang dah tahu kemana cik menghilang dan tak berentry.Tapi sayang.....semua tekaan kengkawan kat bawah ne salah.Kunci dah dapat,cuma belom boleh nak duduk sana lagi sebab urusan dengan peguam nak tukar nama belom selesai..Nanti cik cerita di entry lain ek.sabo..sabo..
Kak atie,Mak,dan Ecah..Nampak nya korang memang merindui cik kan..Baik ngaku..baik ngaku..
Sebenar nya cik belom deko-deko rumah tu,belom start jahit langsir dan tunggu somi cuti baru start lawat kawasan ..Nanti titewwwww share kat blog ne jugak bila cik start deko-deko ek..*gedik-gedik*
Buat masa ne cik masi berperang dengan mesin jahit dan jarum benang.Alhamdulillah,tempahan untuk tudung hand made semakin memberangsangkan..Oppssss.....sesiapa nak cari penaja untuk GA atau Segmen boleh inbox cik kat facebook ek.Cik nak kasi tudung hand made...weeeeweeeee...

13 comments:

  1. Ehhh, cik ada buat tudung handmade ke?? Nak tempah lah jugak... Mesti comelllll!! :D

    ReplyDelete
  2. wahhh....banyak tempahan tudung hand made ya cik...Alhamdulillah!...
    mestilah rindu klu lama2 ndak BW tu...ingtkan sibuk deko-deko rumah baru sdh...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeweee...rindu kak atie jugak....
      belum deko2 lagi ne kak..baru pilih2 kaler cat...

      Delete
  3. tgk pic kunci ingat dah rasmi dah rumah baru.. hihi.. xpe.. nanti masok jugak rumah tu kan.. deqla x lama lagi nk wat GA.. boleh ke cik jadi sponsor?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je....nanti kite discuss ek^^

      Delete
  4. Bukan jahit langsir rupanya....tp jahit tudung....bagusnya cik ni...kreatif , rajin pulak tu...untuk cik abe dpt isteri mcm ni

    ReplyDelete
  5. Haruslah rindu....kalau senyap jer tanpa entri...hehe...tu pun sementara mak tak bizi bolehlah duk menebeng rumah cik....

    ReplyDelete
  6. bila nak dapat hadiah tudung handmade nih, kihkih

    ReplyDelete
  7. berbakat lah cik ni ^_^
    makin maju la bisnes cik lepas ni..
    hihihii

    ReplyDelete
  8. Wah..cik dah dpt rumah baru...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee