Bukan Hanya Soalan Semata

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 16 Labels :


Siapa kat sini ada join the award liebster?Best tak?Bagi cik yang best award macam ne di adakan adalah dapat meningkatkan traffic blog,itu satu..Yang kedua dapat mengenali rakan-rakan blogger korang dengan lebih mendalam..contoh nya??
*klik untuk tumbesaran si kecik
Hahhhhh...dah masuk kat note book cik.See...soalan-soalan yang di berikan bukanlah hanya soalan semata-mata.Siap set dalam note book lagi tu.Sedangkan makcik markonah jiran sebelah pon cik tak letak befday dia kat note blog cik.Korang harus bangga tuuuuu...yelah lagi pon taku-takut nanti terlupa pulak nak wish,kang ada pulak yang merajok,mampos cik nak pujok....mihmihmih
Semalam cik blogwalking,ada terklik ek..Ter...ter...bukan nak klik atau sewaktu dengan nya.Cik Terklik blogger pemes tu.Kemudian follow sekali,dah terklik kan so tak salah kita follow sekali kan(follower dia dalam 5k lebih jugak lah)Tapi kan sebenarnya,bila cik bukak blog-blog otai macam tu rasa sogan terus menyelinap dalam setiap ronga-ronga badan cik.Ntah lah kenapa perasaan sogan cik nak follow dan sogan nak tinggalkan komen kat blog otai-otai meluap-luap,terasa diri ini telalu kerdil pulak..Korang ada rasa macam tu tak?Keeeeee...cik sorang jae yang yang mempunyai perasaan macam tu..
Perasaan tu bukan lah perasaan negetif,cemburubuta ataupon dongki sebab mereka otai dan pemes.Non hadoooo perasaan macam tu ek.tak baik dongki-mendongki,cuma rasa sogan lah blogger picisan macam cik ne nak menyapa blogger otai..
Apa motif mak jah story kat korang?takdok motif,cuma meluahkan apa yabg terbuku di hati ini..kut-kut ada yang Tersama apa yang cik rasa...kikikiki.Kalau ada yang Tersama,meh laga-laga lutut..mihmihmih..okbaiiiiiii

16 comments:

  1. Hehe, samalah dengan saya. Saya pun segan sangat nak sapa menyapa bloggers otai ni. Nak komen pon rasa macam tak dipandang ja aih.. Itu yang jadi silent readers ajolah.. Mihmih. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhhh..jadi silent reader itu lah yg terbaik...kikikiki

      Delete
  2. mmg x join award ni..hihi...blogging just for fun

    ReplyDelete
  3. hikhik...sy pon blogger suam kuku je...hihihi...menulis pon ikut suke ati...xde motip...segan jgk nk sape2 blogger otai nih haih...hehe

    ReplyDelete
  4. bila masuk sini pon terasa diri kecil.. sbb blog ni lagi lama dr blogkita...tehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhhh...tamaooo2 lah mcm tu...apa lah sangat blog cik ne....jgn lah sogan2 dgn cikkkkkkkkk....huaaaaahuaaaaaaa...

      Delete
  5. hahaha :D. df joinn baru je buat. punyalah panjang nak jawab kemainn hahaha

    ReplyDelete
  6. ya btl tu cik..lya kalau pergi kat blog2 otai nie memang agak segan sikit

    ReplyDelete
  7. Kadang2 tu terasa juga bila kita komen beria2. Baca setiap post dorang tp langsung tak pernah balas kunjungan....bukannya kita nak minta balas balik kunjungan tp sekurang2nya hargailah pembaca blog yg setia gitu.... ni luahan hati jak...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhhh..tu lah yg cik rasakan selama ne..tu lah rasa segan dah semakin membuak2 dlm diri cik...hihihi

      Delete
  8. Memang segan siapa ler kita ek...

    ReplyDelete
  9. ehh femes trs award nih.. huhu.. samalah deqla pun rasa diri ni kerdil sgt bila masok blog otai.. dah la diri ni mmg dah kerdil. aiyaakkk

    ReplyDelete
  10. hahaa!cik besday cik bila aeh?
    hihiii
    cik,same la kite cik..kadang2 tu nak komen kat blog hebat2 ni..rasa cam tak layak plak..
    kahkah..

    ReplyDelete
  11. Dulu yer mmg segan..tp itu slh satu motivasi dri kita utk blog..ap yg baik kita blhla ikut..perbaiki cra berblog mgkn :)

    ReplyDelete
  12. Idaknya teman nak sogan....belasah ajolah komen kalau rajin... hehe....yg pasti mereka mmg TAK AKAN balas kunjung balik ...itu sudah tentu hehe...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee