The Liebster Award #03

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 12 Labels :

Heiiii...happy sabtuday...happy goyangkaki day..happy tidurpuas-puas day...dan happy..happy...happy...yang sekutu dengan day.
Memandangkan hari ne takdok story best.Cik sekali lagi join the liebster award.Macam ketagih pulok rasa nya award ne.Kali ne pon cik jawab sukarelawati..Soalan ne daripada girlpring ke duaribunambelasjuta Yonghwa CnBlue,tak lain tak bukan Cik Sally titewwwww...hihihi

1. Idola korang dalam kehidupan?
 -- Puan Hajah Norhaidah (mama cik..yey)
2. Kenapa korang jadi blogger?
-- Ntah lah,cik pun tak tahu kenapa.Ne sebab terpengaruh dengan Sil cik lah..hihihi
3. Definasi "CINTA" pada korang? (Not specific for human)
-- C.I.N.T.A...Sebuah perasaan yang penuh dengan macam-macam rasa yang sangat luar biasa..ya sangat luar biasa...kikikiki
4. Kalau diberi pilihan, korang boleh buat apa sahaja dalam sehari...Apa yang korang akan buat?
-- Nak terbang bebas macam burung...nak terbang ke mana-mana jae tanpa ada halangan(Dalam hati..kan best kalau ada pintu suka hati doreamon..kikiki)
5. Lagu yang korang wajib dengar dalam sehari / favorite song ever?
-- Tak da lah sally...cik tak suka dengar lagu...hihihi
6. Benda yang korang takkan tinggalkan kalau keluar?
-- Cincin kawen..Kalau hp,memang selalu cik tak bawa,buat berat poket jae...hahahh
7. Seseorang yang ada dalam fikiran korang..sekarang?
-- Bapa..dah sebulan cik tak jumpa bapa cik...rinduuuuu woooo...sobsssss
8. Describe diri korang sendiri dalam 5 perkataan. (eg : Comel, Cantik, Baik)
-- tak cerewet,mudah tersentuh hati,perihatin,bertanggungjawab,jelita anggun..ok yang dua tu cik tipu..hahaha
9. 1 benda yang korang paling menyesal pernah beli?
-- Handphone clone!yang ne memang menyesal sangat-sangat.Tak sampai sebulan dah hancusssss...
10. Negara yang dah pernah korang lawati dalam hidup (selain Malaysia)
-- New york,korea,singapore,Us,Uk..tapi lawati lewat mimpi aja..mihmihmih..Cik tak ponah lagi sampai ke negara luar..
11. Describe Sally Samsaiman dalam SATU PERKATAAN
-- Seorang yang tak sombong mombong gembong dan sporting...Asal satu perkataan jae sally...tak puas cik nak describe...mihmihmih
Siap....okbai...

12 comments:

  1. Lya pun tak da idea pepagi ni so buat la LA harga..selamat berhujung minggu cik.lya nak balik kg lgi ni

    ReplyDelete
  2. Lya pun tak ada idea pepagi ni so buat LA la haha..selamat berhujung minggu cik

    ReplyDelete
  3. tuu dia...habis berjela dia tulis...hahaha... :P

    ReplyDelete
  4. N3 kita lebih kuranglah Cik..
    Letih nak menjawab soalan macam periksa hihi...

    ReplyDelete
  5. slmt berliebster cik...kehkeh...ct kna tag...tp xde mase lg nk menjawabnye....huhu

    ReplyDelete
  6. hihi..rajin menjawab soalan cik ni. terbaeekkk...:)

    ReplyDelete
  7. hahaha :D kene jugak ye. fuhh :D jenuh nak jawab haha

    ReplyDelete
  8. kan!
    miza pun dah trbayang kalau dapat terbang,,
    pergghh..best sgt..

    ReplyDelete
  9. Glemer nampaknya cik...ramai yg ngetag hehe...Ai...nak terbang macam burung ?... macam mak jer bila time stress hehe...

    ReplyDelete
  10. salam dear ayu folo sini ;-)

    ReplyDelete
  11. Ni main tukar2x info pasal dri ea...best jgk...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee