Idea Oh! Idea

Penulis : Cik Puan Masa : 9:34 AM Comments : 11 Labels :

Haluuuu...ebriiibadiii....
Hari demi hari,entry cik dah semakin berkurang,idea dah semakin berhabuk di telan dek zaman.Cik hempok kepala kat dinding pon tak keluar2 idea cik,malahan sakit kepala jae yang cik dapat...hoiiiii lah idea,kenapa mesti perlukan 'kau'ketika cik nak berentry ne.kan best kalau cik taip2 jae ikot suka hati macam sekarang ne...ok STOP!Mukadimah yang cukup merapu :)
Photo: for order and request only ^_^
#shawl #bawal #halfmoon #handmade
Masa cik agak terhad bila cik setat mencaburi bidang perniagaan ne...cehhhhhh...perniagaan lerrrrrrrrr sangat..kikikikikiki
Tadi,masa bukak facebook ternampak pulak gambar ne.Dah ramai pemes dah biskut oat ne..Tapi nak cari nya memang tak jumpa lah kalau area cik ne.Cik acha-acha jae kut-kut ada yang sudi kirim macam nutella hari tu...kohkohkoh ..OkBaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

11 comments:

  1. wahwa.. semoga rezeki cik sntiasa bpj=njgn dalam bidang yg cik ceburi.. amin ya rabbal amin =D

    ReplyDelete
  2. haha esok tu ada la org kirim biskut oat pula,,,,heee

    ReplyDelete
  3. hahaha...jangan jak hilang terus cik oii...hihi..klu kadang2 update tu biarlah janji ada bah.. nti rindu klu ndak BW...
    biskut oat tu kakak sdh cuba, memang sedap.. kak beli dgn kawan di Tawau.. tapi tulah mahal sikit... huhu

    ReplyDelete
  4. Betul tu cikpuan......dah makin pemes pulak biskut oat tu.....tapi cam di kk ni tak ada pula jual......:)

    ReplyDelete
  5. Tapi dgr biskut tu ada bahan chemical...tunggu di entry yea

    ReplyDelete
  6. Biskut apa tu cik....apa yg pemes sangat ni....sedap ke?...
    Memang cik okje pun kadang tu kekeringan idea ....tak tau apa nk ditulis!

    ReplyDelete
  7. wah.. rajin betul cik, wechat senyap je...buat ni ekkk rupanya

    ReplyDelete
  8. Haha, eda skrg pun tgh bisnes biskut oat ni. Just suruh adik jual kan kat skolah. Hehe..

    ReplyDelete
  9. tak apa la bz berbisnin..duit mashuk :D

    ReplyDelete
  10. deqla ni lagilah terok.. siap hempok kepala org sebelah.. x ksh la sesape yg ada masa tu.. tp x gak kuar idea taip entri..hhahahahaha.

    ReplyDelete
  11. Haha...ayut mkn dh oat Choco tu.sedap

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee