Beryoga Bersama Blogger

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 19 Labels :

Amboiiii mak-mak...Tersenyum lebar hari ne.Semalam mesti ada yang cuti,dapur tak berasap.Apa tak nya semua celebret sempena hari ibu,semua makan luaq.Alhamdulillah..dapat anak-anak yang penyayang dan suami yang romantististis gitewwwww.Siap buat suprise...suprise....hihihihi.
Cik,macam biasa cuma dapat wish melalui corong telefon jae lah.Dan buat ala kadar jae untuk mak mentua(ehhhhhhh..bukan cik yg buat.Sil yang buat,cik pulun makan jae..kikikiki)Gambar?kat handphone somi.Tak da cik tangkap kat handphone cik.Ntah mana pegi nya handphone cik dah 3 hari cik tak jumpa.Malas nak cari,tak da jugak boypreng cik nak cari..hahahihihihohohoho
*Klik Untuk Info
Ehemmmmehemmmmm....Whisper ada bertengkek kat blog cik,nak ajak korang pegi berYoga bersama rakan-rakan blogger lain.Ada yang berminat?Boleh klik SINI yae kalau nak join.Boleh beryoga bersama blogger pemes macam Yuyuzulaikha,VivyYusof,ShawaniHamid pada hari sabtu ne.Korang cuma lengkapkan slogan jae..Mudah tak?
Orite.....Siapa ada join ne semoga berjaya...okbaiiii :)



19 comments:

  1. ingatkan cik betul2 beryoga tadi..

    ReplyDelete
  2. tak dapat join...kena kerja...apa2pon selamat beryoga...^_^

    ReplyDelete
  3. Hahaaa...cik ni kan...x cari hnpon x pe...boipren dah ad kat sbelah..ap da hal...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tu lah...suh boypren cari kan hp cik pon die malas...kikiki

      Delete
  4. amboi fon boleh buang-2 gituu jee. Taknak ke? Taknak bagi eda.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeehhhh nakkk...nak yg baru lah...yg lama dah bosan pegang...

      Delete
  5. Selamat ari Ibu Cik... Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. amboii sudah 3 hari ndak jumpa HP buat ndak tau jak...haha.. ini baru sadis.. org lain HP ilang kejap sdh gelabah...hahaha..
    wahh! bagus ni cik klu dpt join..tapi klu jauh tu, paham2 jak lah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab hilang nya dalam bilik juga...lupa d mana cik simpan tu lah x gelabah..kalau hilang d tmpat lain kmpom gelabah tahap cipan sudah ne kak...hahaha
      tu lah..kalau dekat boleh lah kita tgather2 kan kak..

      Delete
  7. seronok ahhh cik dpt mkn freee hihihihi

    ReplyDelete
  8. henpon 3 hari x jumpa.. ish2.. dia g detim lah tu..kihkih.. wahh beryoga ngan blogger femes gitu eh...

    ReplyDelete
  9. Mcm best je.....seronok gak blh bsenam hjg mngu.tp ni msti kat kl ni...

    ReplyDelete
  10. Tak pernah beryoga seumur hidup....mau kaku mak agak eh hehe....
    His beryoga dgn blogger pemes lagilah tak mo....seganlah weyh....

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee