Baru Semalam Puji

Penulis : Cik Puan Masa : 11:41 AM Comments : 19 Labels :

Salam jumaat penuh barakah..
Wooowooo...baru semalam cik dok puji-puji lembaga letrik.Hari ne dah balck out,dekat dua jam pulak tu..Tak ber'iron' lah baju keja somi makjah oiiiii..kohkohkoh
Jangan tiru aksi ini,kang nanti ada pula yang kena baling dek batu lesung.kahkahkah..Tak sopan sungguh..

Ehemmmmm...semalam bukak IG,jelous pulak cik kat INI dan INI sebab upload gambar mereka g mini gathering blogger.Cik??Tak dapat join,kalau lah selangkah jae dah lama cik join..Alahaiiiii...bila lah sabahan blogger nak buat gathering blogger ne weyhhhhh....kikikikiki..okbaiiiii...

19 comments:

  1. makkk aiii... buruk bebenor rupanya... hihihih

    ReplyDelete
  2. jom lah buat...jgn kasi belama..ekeke

    ReplyDelete
  3. haha.. patotnya dah puji tu letrek makin baguih la kan.. nih boleh lak blackout..kihkih.. cik kumpul ar org sabah buat gathering..kalo deqla dkt cik, dah lama p jumpe cik..hihi.. kte gathering berdua pun okay bahh... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhh tu lah...kalau gatering berdua pon boleh..tapi kene tuka..bukan gatering tapi gedating...kihkihkih

      Delete
  4. Hoho, sabar ajolah ya cik.. Hamboih kalau buat aksi dalam gambar tu hmmh tak tahu ler nak cakap apa.. Kahkahkah. >.<

    ReplyDelete
  5. hahhaha gambar tu tak boleh tahan tengok cik puan... aksi kurang sopan sungguh walaupun panas kan :)

    ReplyDelete
  6. kat tmpt saye pon letrik bermslh.. kjp2 xde letrik.. nsb baik dh ok.. haha

    ReplyDelete
  7. Apa huduh sgt gambar tak sopan tuh cik hehe

    ReplyDelete
  8. Hahaha....macam nak baling batu je ni...

    ReplyDelete
  9. Hahaha..gambar tu buat ketawa jk bah..lucu..bah! cik jom lah buat gathering sabahan blogger plak...haha..

    ReplyDelete
  10. Adoiiii....gitu punya seksi gaya pun ada....
    psst...semslam tak de letrik peluh dapat byk mana? Penuh tak sebaldi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade lah duaplohnam baldi...boleh gune buat mandi...kohkohkoh

      Delete
  11. hikhik...gambar ko tu cik, melampau bonar...

    ReplyDelete
  12. hahaa,
    tak senonos betol gambarr tuuu,hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haipppp...miza masih dak tecik.tak baik tengok tu :p

      Delete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee