Marhaban Ya Ramadhan

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 5 Labels :

Allowwww ebrybady...
Alhamdulillah..tahun ne masih di beri kesempatan untuk kita menunaikan ibadah puasa.Jadi di kesempatan ini,mak enon nak amik kesempatan lah nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua...semua...semua yang mengenali cik mak enon di seluruh negara..cehhhhh...kemahin perasan tip top mak enon ye..dah lah macam cbipsmore..kejap timbul kejap tenggelam..
Semoga setiap amalan kita di bulan yang penuh berkat ini di terima Allah...
Ehemmmmehemmmmm....dah tempah baju raya tak?dah tempah tudung tak??nanti next tyme kita kongsi sesama yae...okbai


5 comments:

  1. Slmt berpuasa mak enon amboii hikhik..lya tak da bju raya lgi ni.hua sbb mood nak brsnding lgi raya ni

    ReplyDelete
  2. salam ramdhan buat cik dan suami.. =D

    ReplyDelete
  3. Salam ramadhan Cik...Cik bizi yeh sekarang ni....
    Okje satu apa pun tak tempah Cik...Okje senang je Cik, tak beli baju baru pun tak kisah....pakai apa yg ada ajelah ...tak susah Pak Jilap punya bini ni...

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan cik nor ^_^
    cik nor,dpt dah yg gift miza bgi untuk pengomen yang banyak dulu tu..hehee
    takut cik x dpt lgi.. :D

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee