Terharuk

Penulis : Cik Puan Masa : 8:45 AM Comments : 8 Labels :

Sila klik untuk tumbesaran si manja anda :P
Wahhhh....Terharu nya mak enon...Ingatkan berabad mak enon hilang dari radar dah ada yang lupa.Rupanya mak enon masih ada pengikut yang setia,masih ada yang setia meninggalkan jejak di blog mak enon ne..Terharumak tauuuuuu!(Saja tukar ayat terharuk,itu menandakan cik terlalu terharuk kat korang!) 
Orite tukar topik jap..
Korang ada tengok world cup tak?Mak enon macam biasa lah..dok buat tahi mata dan tadah air liuq kat atas bantal sambil berdengkur manja.Malas lah nak bangun awal pagi semata-mata nak tengok bola.Ehh...jap,Apa kaitan unta kat atas dengan bebelan mak enon ne??Hahhhhh..tu lah ramalan orang-orang yang @#$%^&*%@#$%^ Isk..isk...isk...Macam-macam jae cara mereka nak tilik nasib.Hari tu sotong,sekarang ne pulak hunntaaaaaa..Tapi cik rasa lah kan pakcik unta tu nak garu-garu kat signboard tu.Bukan nya nak kata team tu monang..hapooo lah..Ke ada orang paksa unta tu pilih??Apa-apa pon..bola..bola jugak..jangan lah sampai melakukan sesuatu yang boleh mendatangkan dosa..hahhhhhh..

Perhatian!!!Buat pemenang 2nd Giveaway mrs.erry yang nak tuntut hadiah daripada cik sila email detail anda ke Noorfaizah1408@gmail.com dengan kadar segera.Kalau tak da hantar memang melepas lah korang.Dan akan di berikan kepada pemenang lain.

8 comments:

  1. Mesti ada yang merindui...:)

    ReplyDelete
  2. Spekulasi org kaki judi bola mereka lupa perbuatan itu syirik Cik..

    ReplyDelete
  3. ermmm... bantal adelah segala2nye.... say no to world cup... hahahaa

    ReplyDelete
  4. ct tgk....hehe...tp awal da lingkup portugal....n minat argentina jgk...hehehe...mmng minat bola...;) klakar plak tilik pakai unta...adoi!

    ReplyDelete
  5. ok la tu dah ada pengikut setia hikhik

    ReplyDelete
  6. salam. terharuk eh? huuuu
    sy tak suka bola hahhaah :D

    ReplyDelete
  7. unta bole predict menang ke ?? fuyo ! O.O

    ReplyDelete
  8. Yelah rindu weyh ngan kengkawan hehe....
    Ni unta yg kena sembelih hari tu yeh cik.....yelah geram punya pasal sebab unta tu bukan pilih pasukan faveret dia...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee