candid time contest :)

Penulis : Cik Puan Masa : 6:49 PM Comments : 2 Labels :
assalamualaikum wbt

 hye semua,tadi cik godek2 blog orang terjumpa plak 1 contest yang hadiah nya mmg meletopppp deeebooommmm lah sangat.so cik pun nak menjoinkan diri lah..mana taw kot-kot cik dapat angry bird tak pun camera lomo tu kan..kekekekeke.
haaaa...nmpak tak banner purple kat atas tu??sama kaler dgn blog aku kan..mcm kontest ne aku yang punya plak..kekekeke.
so pic candid yang aku rasa sesuai untuk contest ne

jom lihat hadiah2 deeebboommm bagi pemenang2 yang bertuah..
1st place
2nd place

3rd place
+
dan 5 pemenang saguhati akan di berikan topup RM10

so sesiapa yang ingin menjoinkan diri bleh lah klik Muna Rahimah contest.tapi sebelum join tu jangan lupa baca syarat2 nya dulu ya..nt kluar tajuk plak..hehehe
ok now nak tag :-
cik purple
shekyn


byeee

2 comments:

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee