selamat hari raya aidil adha :))

Penulis : Cik Puan Masa : 10:51 PM Comments : 0 Labels :
assalamualaikum wbt 



salam jumaat semua..sihat ka hari ne??yaaa..mesti ada yang sihat dan ada juga yang sakit..sesiapa yang pening2 tu cepat2 korek hidung lepas tu jilat jari laju..hehehhe tak da lah aku gurau jak ok ASCII Smiley

hari ne aku tak mau lah cakap banyak yaa..memandangkan mud tengah mengantuk sekarang ne..aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidil adha buat semua warga malaysia.sesiapa yang balik kampung tu berhati2 lah di jalan raya..nanti plan mau korban unta ka,kambing ka sekali tengok kamu plak yang terkorban..huhuhuhu tak mau macam tu ya ASCII Emoticon
semua tu mampu di elakkan kalau kamu berhati2 semasa memandu..(pesanan ringkas ini di tajah free dari hati aku yang ikhlas..hehehhee)
ok yaaaaa..kalu makan kuih tu jangan sampai tercekik tau,ingat2 juga lah duniawi..kekekeke..
buat student yang bakal menduduki SPM tu,raya..raya juga..sambil makan kuih tu buka2 juga lah buku ya adik2 :D

wassalam

No comments:

Post a Comment

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee