Curik Masa Sikit

Penulis : Cik Puan Masa : 9:21 AM Comments : 11 Labels :
Assalamualaikum wbt :)



Ada sesiapa nak tolong cik tak?Tolong lipatkan pakaian kat atas ne..kehkehkeh..Mengadaaaaa pulak kan pepagi ne.Tengah lipat2 baju,Sambil tunggu donut cik tengah kembang kat dapur tu cik curik2 jugak masa nak taip entry.Yelah sementara Idea tengah mekar sekuntum kan.Nak jugak jadik sama macam okje,Curik2 update belogggg.Tapi cik tak da lah sampai nak berjimba sakan..hahahaaaa


Hari ibu hari tu cik tak sempat nak share gambo cik Sefamly(famly husb).Kitaorg sambut ala kadar jea.Just potongssss kek.Sebab malam tu SIL cik balik kat umah mentua nya,Nak sambut kat sana jugak.Jadik lepas potong kek,amik gambar jea lah kan..

 Yang sorang tengah pegang pisau ne Cucu pertama dalam famly ne merangkap Anak buah kitaorang Yang dua tu SIL cik yeaaaaa...


Tu diaaaaa...Mama & Mumy tengah potongsssss kek.Yang cik ne,tak da gelaran tu dok diam2 jea lah yeaa..huhuhuhu Jelousssss oke! :c


Ne lah famly in law cik..Cik akui cik sangat comel di situ..Jadik sila jangan gelak! *amaran keras*


Ne pulak mama kesayangan intan payung penawar jantung hati limpa cik.Tahun ne tak dapat nak sambut hari ibu dengan mama kesayangan cik ne.Yelah anak mama ne dah jadik isteri orang.Apa2 pon cik dapat pelok cium dari jauh jak lah.Semoga mama sentiasa sihat dan di panjangkan umur..Sayang mama sangat..sangat..sangat...sangat..sangatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt! (Rindu nak balik kampung)

Outttttt.....Nak sambung lipat bajuuuuuuuu :D


11 comments:

  1. euwww... byknye nk kena lipat.. mmg tak la deqla nk tolong..sbb deqla paling x suka lipat baju! kahkah.. bestnye sambut hari ibu..smuanya comey2.. yela2.. cik puan pun comey..tp yg dirai tu lagi comey laa... haha.. ;)

    psst.. sebnrnya yg mana 1 cik puan ni? hahhahahaa..

    ReplyDelete
  2. @Deqla Manjew Hahahahhaa...tak kenal dah cik puan mane satu kan.selalu cik upload gambo palsu2 belake je kannnnnn :P

    Ce teka lah mane satu cik puan yg comei neeee :DD

    ReplyDelete
  3. alalalaa comey ngat cucu nenek tu.
    hehehe ..
    dia nak potong kek ke?
    bukan mama dan mumy ke yg potong.
    hehehe :D

    ReplyDelete
  4. @cik azLyzah⊙.☉
    ok deqla teka.. yg dok belakang tudung merah tu...sebelah si baju hijo..kan?kan? sbb nmpk tua la sikit dari yg lain2.. hahahahaha.. yg belah kanan si baju hijo dah tentu mak cik puan... ;p

    ReplyDelete
  5. Hoho..... Nampak senyum tu mcm tak ikhlas je......haha
    comel MIL Cik yek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...senyum pakse tu sis sebab cik belom holeh potong kek ibu2 tuuuuuuuu

      Delete
  6. haishhh takyah lipat la baju2 tu cik....gantung pakai hanger dah ok dah tu....heheheh....comel la budak kecik yg pegang pisau tu.... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiiii...kalau gantung je sume tak muat lah almari cikkkkk


      Delete
  7. bukan baru balik kampung je ke...takpe...nnti balik lagi...hihi

    ReplyDelete
  8. sedapnya kek..
    saya pon selalu paling malas nak lipat kain :)

    ReplyDelete
  9. sama lah,cikji haritu pun just potong kek jer,simple2 je :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee