Baru Habis Bercuti ^______^

Penulis : Cik Puan Masa : 12:06 PM Comments : 8 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Wahhhhhh...lama nya cik bercuti dari dunia blogger kan.Hahhhhh ingat korang jea ada cuti ka?blogger tegar pon ada cuti jugak (tegarrrrrrrr lah sangat)


Aritu cik balik kampung tunanikan tanggungjawab sebagai rakyat malaysia.Niat memang tak nak balik,tapi bila di fikir-fikirkan mengundi tu 5 tahun sekali jea kan..Jadik,cik gagahkan jugak lah balik.Tu lah sonyappppp jea,biasa lah kat kampung cik line BERUKband slowwww gilaaa..
Bila dah balik rumah ne,tetiba penyakit M mula bermaharajalela pulokkkkk..Banyak pulok entry2 kengkawan yang cik dah terlepas.Tak pa-tak pa cik akan selongkar entry korang slowww2 ek..


Pstttttttttttttt.....korang tahu jugak kan apa maksud gambar kat atas ne.Walaupon blog cik ne tak lah meletop sangat,tapi cik terniat jugak nak kasi 'sesuatu' dengan korang.Dan atas persetujun en husb,cik akan anjurkan segmen.Harap2 ada lah yang sudi join nt ek..ok byee~

Nota Jari Kaki : Bersedialah korangggg...cik nak selongkar entry2 korang yang tak sempat cik baca..huahuahuaaaa !!




8 comments:

  1. pssttt selamat kembali blogging cik kak.
    hehehe :)

    ReplyDelete
  2. xsbr nk join segmen cik 2,,, :)
    jgn lpa invite kt shoutbox ya(^__^)

    ReplyDelete
  3. uit...sudah tukar ka...hehehe...pinky2 gitu, no more purple2? hihihi

    ReplyDelete
  4. Patut pun.... Sunyi tanpa berita........ Rupanya tersadai at kampug huhu

    ReplyDelete
  5. Patut pun sepi tanpa berita......rupanya tersadai kat kg

    ReplyDelete
  6. owhh blk kg rupanye... ok2.. segmen tu deqla follow dulu syarat2nya.. sng nk buat entri je.. ;)

    ReplyDelete
  7. lah balik kampung rupanya...takpe jugak sekali sekala bercuti dari blog...hehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee