Hobi Baru Cik :)

Penulis : Cik Puan Masa : 12:47 PM Comments : 11 Labels :
Assalamualaikum wbt.

Sejak kebelakangan ne cik dah jarang post entry kan.Kekadang tinggalkan komen kat blog kengkawan bukan main semangat lagi tapi buat entry tarakkkk.Hahhhhhhh untung lah korang kan kenal dengan cik yang rajin sangat bertandang+merapu kat blog korang..cehhhhhhhh...



Ne lah hobi baru cik..Bila dah tak da keja mula lah cik capai gunting buat brooch ne.Ntah lahhhhhh,pembawaan kut...hahhahahhaha.


Yeahhhhh...siapa kat sini gilakan game ne juga "Give me five" kite serupa lah derrrrrrr...Kat rumah ne semua gilakan game ne termasoklah MIL & FIL cik sekali.Jieyahhhh kami memang sekepala.Kecuali...Kecuali my husb.Ntah lah napa husb cik tak suka main game ne.Peliks kan...hahhahaa

Okaiiiii...dah lama tak letak gambo sendiri kat blog beautiyyyyy ne.Lagi beauty kalau tempet gambar sendiri kan..hahahhaaa.Sila puji sikitttttttttttttttt..pleaseeeeeee (nada paksaa)

Opssssss....Sebelum terlupa.Kengkawan yang ada join 1st segmen cik jangan lupa NOMBOR bertuah korang ek.Tinggal 4hari lagi tarikh segmen tu tamat dan cik akan umumkan random2 yang bertuah.Sesiapa yang belom semak tu boleh semak KAT SINI.
byeeeee :D

11 comments:

  1. amboiii segedabak gmbo dia.. hahahaha... tu muka terkejut ke hape...? alamakk segmen! x join lagi ni... syarat pun lom follow.. kalo buat entri dulu pas tu like kedian bole? haishh.. sini fb x leh bukak la.. hukhuk...

    ReplyDelete
  2. cantik brooch tue.. rajinnya lah hai..

    ReplyDelete
  3. Cikji laki bini berebut la plak haha.game ni mmg berhantu.jaga2 haha

    ReplyDelete
  4. pembawaan? adakah....

    hehe apa2 pun baguslah buat brooch tu nanti boleh bukak kedai online satu....

    ReplyDelete
  5. Comeiiiii... macam Kak Tun hehe....
    Baguslah Cik ....ada hobi buat brooch.... nanti Raya tahun ni tak yah kasi duit raya bagi brooch je hehe
    Okje mmg tak suka main game!

    ReplyDelete
  6. @Deqla ManjewMuke terkejut plus mintak puji..jhahhahahhah..ko hadoooo :D

    ReplyDelete
  7. @Hatimi Tahirruddindah bukak dah on9shop...tapi belom jual brooch ne...

    ReplyDelete
  8. @hainom OKjehahahaaa...omei angatttt ea kak ton tu...kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. hehhe...buat banyak2 sket brooch tuh, nanti bagi kat sume yang join segmen...lagi bagus, bagi je kat ain...wakakaka

    ReplyDelete
  10. @therosputihnak keeee.....kalau nak boleh jugak cik poskan..hahhaha

    ReplyDelete
  11. cantik2 brooch tu...pandai sis buat.......

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee