Home Made Cute :)

Penulis : Cik Puan Masa : 12:59 AM Comments : 13 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Ewahhhhewahhhhh senyom melebar korang ek..mementang cuti sekolah dah bermula.Yeahhhhhhh mama alia suka lah tu kan..cehhhhhhh apa2 pon cik ucapkan selamat bercuti eaaaa.Hahhhhhh mesti ramai yang balik kampungggggg..terutama nya sis okje.hahahahaa.Takpa2 masa cuti ne lah masa kita luangkan masa bersama famly kan.Kita??ehhhhehhhhh...ok,cik terima kenyataan bahawa musim cuti sekolah tak da maknanya buat cik.Yelahhhh sedangkan hari raya pon en husb tak da cuti..ssooobbbsssss :'(
ok stop!
Tadi masa cik bosan2 tetiba terbuka pulak tutorial buat bunga dari meggunakan ribben.Oh! cik sangat2 teruja,apatah lagi bunga2 tu boleh di jadikan brooch ataupon klip rambut.Sangat comel ok!




Pinjam Dari Pakcik Gugel :P
Comel kan..Dan cik telah berjaya membuat dua kuntum bunga berlainan corak..Sesiapa berminat tekan button like kat bawah tu..hahhhaha :D

Hahhhhhh...ne lah hasil kerja cik tadi siang.Dan en husb pun pujiiiiiiii juga lah..Eheeemmmm2 macam boleh buat bisness jea ne..kehkehkehhhhh
Dannnnnnnn...Dannnnnnn..Dannnnnnnnn cik berjaya membuat BFF cik JELOUS..hahaha.Laju2 jea PM cik nak jumpa sebab nak belajar buat benda ne..Alahaiiiiiiii punya senang nak buat,cik belajar kat youtube jeaa..
ok...tu jea lah yang cik nak kongsikan..byeeeee

Nota Jari Kaki : Rasa jelous bila blogwalking kat blog kawan2 yang rajin update blog.Dan cik hanya rajin meninggalkan komen...hahahahaaaa

13 comments:

  1. kira pandai jugak la ni buat bunga dari reben... (◠‿◠)

    ReplyDelete
  2. comel dah tu...usaha lagi, kekgi oleh buat bisnes, join venture ngan ain...hehehe

    ReplyDelete
  3. cntk,,,rsa cm mnt plak nk bljr,,,1 fine day rsanya(^_^)

    ReplyDelete
  4. Wahh cantiknya! Rajinnya cik. Cikji jns xleh hadap sgt brooch ni,kecik nt berpinar2 bijik mata.hihi. Buatlah brbyk try jual.

    ReplyDelete
  5. oooh ada hobi baru...hehe betul boleh buat bisnes ni... :)

    ReplyDelete
  6. Mmg sangat comel cik..... kretip jugak cik ni yeh hehe.....
    Baru sampai kg ni cik...tp nk merendek dulu hehe....

    ReplyDelete
  7. cantiknya bunga2 cinta dia....hikhik

    ReplyDelete
  8. comeiii lah..... :)
    hehe boleh le berbisnes nie...

    ReplyDelete
  9. *tunggu cik anta brooch free kat ain, hahahaha

    ReplyDelete
  10. buat byk2 boleh jual dlm blog sis nanti.... cantik2.....

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee