Segmen Menang Blouse Tribal #2

Penulis : Cik Puan Masa : 7:55 AM Comments : 7 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Hari ne bangon awal lagi dan buka lappy pas tu lawat2 kawasan.Okai semua dah beres cik nak join segmen pulak.Segmen ne tak da orang tag,cik jae yang pandai2 join..Yelah cuba nasib kan mana lah tahu rezeki berpihak kat cik pulak kan..
Syarat2 pon cukup mudah,tak perlu like sponser banyak2.Jadi siapa yang belom join tu laiiiii...laiiiiiii sama2 kita memeriahkan segmen ne.


Okai...cik dah follow syarat2 dia..Jadi,tugas korang pulak doakan cik ea.Doakan cik semoga rendom.org berpihak dengan cik...huahuahuaaaa
Ok bye!

Nota Jari Kaki : PPsssttttttttttt...Hari ne tepat jam 12 tengah malam cik akan buat cabutan rendom.org untuk segmen cik..Dan malam ne jugak keputusan akan di buat :)

7 comments:

  1. ni sorang hamba allah nak celen mama alia menang blouse tribal nih...wakakaka

    gud luck ye cik...dan tolong, cabut no ain yer...kalau tak, takmo kawan 5 minit...=p

    ReplyDelete
  2. Okje sentiasa mendoakan kemenangan cik...
    Jangan lupa pulak gunting bagi 2 kalau menang ...hehe boleh gitu?

    ReplyDelete
  3. @therosputihopkosss...kalau cik dapat tibal ne ain amik separuh,cik amik separuh ea...janji ade name tribal nye,....hahahhahaa

    ReplyDelete
  4. @Deqla Manjewtq dalink...doa kan cik..muahhhhhhhh....hohooh

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Tq remyyyy....aminnnnnnn duaploh juta kali.

      Delete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee