Janin Bayi Di Panggang Dan Di Salut Emas!

Penulis : Cik Puan Masa : 10:35 AM Comments : 12 Labels :
Assalamualaiku wbt :)



Janin bayi yang di panggang dan di salut emas untuk tujuan pemujaan!
Enam janin bayi yang di panggang dan di salut emas berjaya di rampas dari seorang warga Britain.Menurut polis,janin bayi itu akan di seludup ke Taiwan diguanakan untuk tujuan ilmu hitam.Mereka percaya,janin bayi ini akan membawa keuntungan dan kekayaan!



Macam ne lah bayi tu di panggang atas zink sebelum di salutkan emas.Sungguh tak berperikemanusiaan kan!Macam ne lah manusia2 yang tak ada agama...Eiiiiii geram cik!
Korang layankan jae lah gambar2 janin yang cik amik dari google.Tak tahu nak cakap apa..






Nota Jari Kaki : Apa pendapat korang tentang mereka2 yang tak berperikemanusiaan ne??


12 comments:

  1. bodoh bodoh bodoh nya~~~~~~~~~ orang yang buat perkara tu bukan manusia dah... T_T

    ReplyDelete
  2. eeiii kejamnya!! untuk mereka yg buat ni, rasanya patut panggang dan salut emas balik and buang dalam lombong! grr.. >.<

    ReplyDelete
  3. Syukur kita dilahirkan Islam kan Cik...ada agama dan berperikemanusiaan

    ReplyDelete
  4. kira ok lagi tu dia salut emas...hhehehe...ada sesetengah org di china buat sup utk kuatkan tenaga...yg tu lagi tak boleh blah...

    ReplyDelete
  5. ya Allah... x sanggup la deqla nk tgk... kejam sgt!!! rasa mcm nk je panggang depa mcm ni jugak.. !! demi kepentingan depa, janin2 yg x berdosa ni jadi mangsa!! eeeiii geramlah..!!

    ReplyDelete
  6. @Niena Reen2lah kan...cik yang nak baby ne xdpt lagi..yang dorg sedap2 je buat baby mcm tu :(

    ReplyDelete
  7. @Hatimi Tahirruddinye kan timi...dorg gugrkan kndungan pas tu jual...eshhh dasyat sungguh..

    ReplyDelete
  8. aduhhh.. kenapa lah dorang ni suka main puja2 ha.. hish3...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee