Pak Guard Di Maki

Penulis : Cik Puan Masa : 8:23 AM Comments : 10 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Berapa hari ne media sosial sibuk menceritakan tentang seorang isteri pemain bola sepak yang memaki hamun seorang pengawal keselamatan.Tak perlu cik mention nama Isteri orang tu kan,korang mesti dah tahu jugak.

Cik tak nak cakap banyak lah yae.Malas nak tambah dosa..Cuma cik nak kasi tauuuuu kat U girl!please respect orang yang lebih tua dari u!Tak kisah lah keja dia tukang sapu ka,guard ka,tukang kebun ka.Respect itu penting!Kalau u tak respect orang lain sama jugak u tak respect Husband u,Ayah u!


Nota Jari Kaki : Opsssss,terover pulak..hihihi okbai :D

10 comments:

  1. betul tu..kita kena respect orang lain tak kita tua ke muda ..

    p/s : siapa ya? sy tak tahu pula hal ni hihi

    ReplyDelete
  2. hurm... manusia kalo dah pikir diri tu hebak sgt mcm ni lah.. kesian kan pakcik tu.. xpe pakcik.. kami di pihak pakcik..!! Allah ada.. bila2 masa Allah boleh buat pompuan yg x reti hormat org tu tersungkur..sekelip mata je kalo Dia berkehendakkan..!

    ReplyDelete
  3. TAKPE PAKCIK ..sy sokong pakcik dari belakang !! :D

    ReplyDelete
  4. betul3,saya sokong,semua manusia miskin ke kaya ke sama je,yang bezanya baik budi je kan :)

    ReplyDelete
  5. @Cik Itah@RRPhehehe..ce tanye pakcik goggle...mesti ade jwpan :P

    ReplyDelete
  6. @Deqla Manjewkite doakan je lah yang tgerbaik buat isteri orang tu..ta boleh nak kate ape kan dear,die ade husb..ape2 pon husb die kene tegur n bagi nasihat..

    ReplyDelete
  7. @Nur Azwa Edorayeahhh...cik pon sokong dari jauh..ksian kan pakcik guard tu..

    ReplyDelete
  8. Baru baca pasai Mat Yo ni mlm tadi....terasalah pak guard tukan cik...mentang2 le Pak Guard je...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee