Kenapa Aku Berblog???

Penulis : Cik Puan Masa : 9:09 AM Comments : 10 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Hari ne hari rabu kena buat wordless wednesday,tapi tangan cik gatal jugak nak buat entry pepanjang.Salah kewwww?Suka hati cik puan lah yawwww...kalau tak suka p men jaoh2..shuuuuushuuuuu..eiiiiiii jahat sungguh cik puan hari ne..kohkohkoh
23 april 2011 bermula lah bebelan cik puan di dunia alam maya ne.Walaupon hari ne bukan ulang tahun blog cik,tapi tak salah kan cik kongsi serba sedikit cerita basi cik.Sedar tak sedar dah 2 tahun cik bergelar seorang blogger.Seorang blogger yang suka update blog ikot suka hati,kejap timbul kejap tenggelam dan kekadang tenggelam tak timbul2..kohkohkoh
Kenapa cik berblog?kenapa dan mengapa???Cik ringkaskan certa jak lah ea,takut muntah hijau korang baca esei cik.
Mula2 dulu cik bosan,asyik ngadap Facebook jae,so terlintas lah di fikiran nak berblog.Nak jugak jadik macam orang lain bergediks kat blog.Senang nak share cerita kat blog ne sebab nya tak da orang kenal.So bebas lah cik nak bergediks.Kalau share kat facebook mau nya ramai yang terasa hati @ kutuk.hohoho.Dannnnnnn di sebabkan cik mempunyai minat yang mendalam dengan hias menghias ne,mula lah cik bersahabat dengan coding2 Html tu dan terhasil lah blog cik puan yang tak seberapa nak beauting ne.Tapi ok lah kan janji tak juling mata orang tengok widget2 kat blog ne..
Cik akui cik tak kreatif,tak pandai nak menyusun kata dan paling penting cik tak suka banyak cakap.Jarang bukak mulut,lagi2 bila dengan orang yang cik tak sekepala sangat.Bukan sombong oke!KECUALI bila berhadapan dengan orang2 yang banyak mulut hahhhhhh automatik jugak cik banyak mulut sampai nak tumpah2 air liuq bercerita.phewwwwwww sungguh tragis kan! :D
Hahhhhhh ne lah entry pertama cik.Korang mesti tak jumpa lagi entry ne sebab dah tak keluar kat arcive cik kat sudut mana tah dia tersembunyi.Ne pon cik search kat google baru jumpa.Dalam berapa bulan tu cik syok sendiri,tulis entry tak da orang sudi komen dan sampai lah cik dah tahu teknik2 berblog ne baru lah meriah sikit blog ne hahhh..Tapi jangan heran sebab dalam masa 2tahun cik berblog follower cik tak sampai 1k pon.Hellooooo!cik tak kumpul follower ek,follower banyak tapi blog sunyi sepi tak da maknanya kan.Lagi pon cik risau jugak follower banyak ne,tak menang tangan nak blogwalking.Tambahan pulak "korang ne cepat majok.kalau cik tak blogwalking tak lah korang nak menjengah blog usang ne" copy ayat Sis Okje.hohohoho.yewwww lah cik akui tanpa korang siapa lah cik ne kannnnn...Hahhhh korang pulak kenapa nak berblog??


Nota Jari Kaki : Rasa nak tukar kulit blog&header lagi ne..Ada tak yang amik tempahan header???



10 comments:

  1. sama la..aida pun xtahu la bila nak tukar template blog.. dah lama tak tukar. -__-

    ReplyDelete
  2. owhh gitu kesahnye ye.. deqla plak dulu berblog sekadar suka2.. tu pun ada member ajak buat blog..lama2 tersuka pulak..tp dulu mmg x bw pun.. sbb xtau pun dgn cara mcm tu org akn terjah kite.. then bila dah tau..tu yg rajin bw.. hihi.. alhamdulillah.. blog kiranya dah dikenali la jugak.. dikenali tp bkn femes ye..haha..

    ReplyDelete
  3. @Deqla ManjewDeqla bukan takat di kenali...pemes jugak tuuuuu...hihiihh

    ReplyDelete
  4. gitu yeh cik sebab cik berblog.....okje pulak nape yeh? Lebih kurang jugaklah...maklum le oh penglipurlara...yehehhh....yeyee... sila nyanyi versi Hazama haha... saja saja kot pada mulanya, isi masa lapang. Rupanya bestkan Cik dapat kengkawan seluruh Malaysia lagi....
    TQ cik jadi kawan OKje!

    ReplyDelete
  5. saya sama cam cik la,kalau org tak kenal senyap je.baik je.hahahaa.tapi kalau jumpe yg sekepala,rumah pun macam nak roboh bersembang.ahahaa :D

    ReplyDelete
  6. @hainom OKjebetol tu..best jugak ade blog ne,ade jugak orang sudi bace luahan hati kite alaupon orang tak kenal kite kan siss..

    ReplyDelete
  7. @mirza syazwinawahahahaaa....bhaye ne...sampai rumah nak roboh pulakkk...

    ReplyDelete
  8. saya tak suke berblog,tapi saye suke pembace..acene tu?hihih

    ReplyDelete
  9. ooh sebab nak bergediks ye cik...hehehe apa2 pun semoga terus sukses dalam arena blogosphere tanahair

    ReplyDelete
  10. @Hatimi Tahirruddinyeahhh...majulah bangse untuk negare...phewwww :D

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee