Cik Puan Kembali Lagi

Penulis : Cik Puan Masa : 1:24 PM Comments : 5 Labels :
Assalamualaikum wbt :)
Allah!lama jugak cik tak ke alam maya ne kan satu bulan lebey jugak.Habuk jangan cerita lah,confom dah seinci melekat kat blog ne.Seb baik tak berhantu blog usang ne.
Cik mintak ampun sesangat yea kengkawan sebab tak berkesempatan nak blogwalking kat blog2 korang.In shaa Allah,nanti ada masa free cik terjah satu2.Terutama nya blog???????



Haaaiiiiii...perli nampak Sis okje..ke dah rindu sangat kat cik ne hahhhhh.Seryes cik rindu nak baca entry dan tinggalkan komen kat blog Sis okje.Dah lama rasa nya tak menyakat.Bukan stakat blog Sis okje jea tau.Blog rakan2 lain pon cik rindu jugak.Cuma dalam sebulan cik menghilang ne memang cik blur sangat.Bizi tyme raya hari tu di sambung lagi dengan bizi kazen kawen,pastu bersambung lagi bizi jenjalan kat jomheboh yang dekat jea dgn tempat tinggal cik,pas tu bizi lagik layan husb sakit,pas tu bizi lagi tengah cari ubat untuk penyakit cik ne.



Tentang sakit cik ne nanti cik share yea.Sabar yea ibuk2,cik pon nak mintak pendapat korang jugak lah.Tapi tunggu masih banyak masa lagi kan.In shaa Allah kalau Allah masih beri kesempatan cik bernafas esok2 cik share yea.



Ne masa wedding cuzzy cik kat Felda desa kencana.Mengambil masa dalam 4jam jugak lah nak sampai kat tempat cuzzy cik ne.Jauh mana pon dah nama nya famly kan,kena datang jugak.Yea tak..hahhhh yang ne Sebahagian dari cuzzy cik yang beauting dan tembam2...hahhaha.Yang ne baru sebahagian yea,yang sebahagian lagi ntah kemana tak sempat nak amik gambar bersama..



Korang ingat tak hari tu sabah pernah di serang askar2 sulu sebab nak dapatkan sabah balik sehinggakan banyak nyawa pejuang kita yang terkorban.Yeahhhhh alang dah sampai kat felda husb cik dengan famly lain pon pegi lawat kawasan tempat pertempuran.Banyak kerosakan masa pertempuran tu contoh nya macam kreta tempat encik somi cik ne tunjuk lah.Bukan sebijik tau tapi banyak..Rumah pon banyak yang hancur..Memang seram jugak lah tengok bocor2 akibat peluru tu..



Hahhhhh yang ne pulak masa jomheboh hari tu.Cik amik gambar ne dari google jea lah..Eiiiii tak kuasa cik nak berhimpit2.Jom heboh hari tu dekat jea kat rumah cik pon.Just jalan kaki jea dah sampai tapi tu lah,kejap jea cik round2 pas tu balik.Sesak gila babing oke!Baik duduk kat rumah tonton kat TV jea.Tapi memang meriah lah masa ne.Booth2 pon banyak yang tutup awal sebab barang2 dorang dah habis..hahahah

Ok dudeeeeee!Cik chowwww dulu In shaa Allah esok cik free,cik update lagi.Byeeeee!

5 comments:

  1. Haruslah rindu...pastu hilang tanpa khabar berita....
    Macam mcm hal eh rupanya...sian cikkk....hehe...
    Amboi ....gambar dgn pengantin tu yg lebihnya sepupu dia bukan pengantinnya....
    Itu sejarah negara tu Cik..... baguslah cik dpt rakamkan gambar gambar tu buat kenangan...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah,dah peknen yer dear,bestnyaaaaa!!!

    btw,beraninya masuk felda tuh,kalau cikji kompem awal2 dh larikkk,takutt

    ReplyDelete
  3. waa,update jugak,rindu kat cik.selalu bukak blog cik tgok tak update,huhuu,cedih kite taw..heee.

    kereta tu menakutkan la,huhuu

    ReplyDelete
  4. owhh.. ni la dia entri yg menimbulkan slh phm tu ye..hihi.. cik puan raya setahun..hahahhaa.. kelakar la kak okje...

    ReplyDelete
  5. huishhh ramainya org kat jom heboh tu....

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee