fiq izumi first giveaway!

Penulis : Cik Puan Masa : 12:52 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt :)



hy guyssss...Hari ne cik rajin sangat2 rajin.Tambah rajin bila penganjur sendiri jemput cik join 1st segmen beliau..Oleh kerana dia pon baru pertama kali buat segmen macam cik,jadik cik pon nak join untuk jadi pen'support' segmen 1st beliau.

Okai...cik dah jujur ea follow semua syarat2 nya..Dan korang2 yang sangat rajin join segmen tu meh kita sesama memeriahkan segmen ne sebelom 20.jun.2013

Nota Jari Kaki : Semoga tuah berpihak dengan cik pulak yeaaa....ok bye!


12 comments:

  1. TQ sebab sudi join! /terharu/ Good Luck! ;D btw suka bace entry akak :3

    ReplyDelete
  2. @Maru Maru :3hokalohhhhh...terharu lah pulokkkk...hahahhahaa...kalau mcm tu kene pilih cik ne jadik pemanangsss...hahaha

    ReplyDelete
  3. join jangan tak join...hehehe

    ReplyDelete
  4. all the best sis.... sapa lagi yg nak support kalau tak kenkawan kan.....

    ReplyDelete
  5. ooh ingatkan cik nak masuk AF td...hehe apa2 pon selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  6. moga berjaya ye cik puan... ;)

    ReplyDelete
  7. Moga cik menanglah yeh...OKje tolong tepuk tangan kalau menang! boleh? hehe

    ReplyDelete
  8. Hendaknya cim menanglah yeh...senang sikit OKje nak ngendeng! hehe

    ReplyDelete
  9. SILA TUNTUT HADIAH http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2013/06/pemenang-fiq-izumi-first-giveaway.html

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee