Makan Free Lagiiiiii :)

Penulis : Cik Puan Masa : 4:41 PM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Omg!omg!omg! sejak dua menjak ne cik selalu abaikan blog ne.Mintak maaf ea kalau cik tak sempat menyemakkan teratak korang..Kejap lagi lepas entry ne dah publish cik akan singgah keteratak korang eaaaa...sabooo...sabo....ikut turn..hahahhaha
Semalam cik bizi pegi hantar rombongan naik meminang.En husb dah amik cuti jadi cik membuntut jea lah sambil phawwwww makan free..sodapppppppp oke!




Gambar Cik Curi Dari FB Orang Yang Bertunang Tu...hahahaaa.Yapzzzzz mereka masih muda dan sweet kan..

Alhamdulillah semua nya berjalan dengan lancar,dan cik pon dah kenyang jugak.Pinangan dah di terima,tinggal tunggu jea lah tarikh nikah nya nanti.ok bye!

Nota Jari Kaki : Brooch akan di pos kepada mereka2 yang dah kasi alamat kat cik.Siapa2 nak brooch home made,pm lah alamat kat FB cik (untuk mereka yang nak jea yeeee)harharharrrrrrr

9 comments:

  1. wah tahniah kpd yg bertunang tu...utglah org yg makan free tu ye...hehehe

    ReplyDelete
  2. amboiiii... saje le tu biar blog bersawang.. tp asal ada entri mkn laju update ye.. motifnya? mau bg org telan air liur je kat sini..hahahaha.. ehh cik nk bg brooch? awat cheq yg ni xtau.. haihh.. nk la jugakkkkk....kohkohkoh

    ReplyDelete
  3. @Deqla Manjewhahhahaa...makin laju ke....
    pm kat fb cik dear..cepat2 sebelom terlambat..kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. Siapakah mereka dgn cik?
    Nampak muda yang lelaki tu macam Arjuna jugaklah dulu dulu...hehe

    ReplyDelete
  5. tu dia mkn free...hihihi.. :)

    ReplyDelete
  6. selamat bertunang...... berseri seri......

    ReplyDelete
  7. @cik azLyzah⊙.☉
    alaa... xleh bg sini ke cik?? kalo dah terlmbt xpe.. huhu..

    ReplyDelete
  8. nak le jugak brooch tue... boleh lagi ke? hehe muka tk malu hehehehehee

    ReplyDelete
  9. bestnya cik dapat makan free, hehehe.. apapun tahniah kepada pasangan tunangan itu (ayat baru ni hehe)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee