Pemenang 1segmen By Cik Puan

Penulis : Cik Puan Masa : 11:25 AM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah...guyssss segmen cik dah tamat.Jadik makna nya cik dah nak kasi hadiah lah kat korang.Tu ponnnnn kalau korang nak lahh..Kalau tak nak cik boleh kasi kat orang jea.Boleh tak macam tu :P
Sekarang korang semak jea lah sondiri nombor bertuah korang.
Hahhhhhhh....Ada no korang tak??ada tak????Cepat2 pm cik kat Fan Page Cik ea.Pm nama dan no bertuah korang.
Dan buat Korang semua yang sudi support 1st segmen cik.tak kira yang join 1st segmen cik atau tak cik nak ucap Terima kasih daun keladi,Kalau ada lagi cik kasi hadiah ohsome lagiiiiiii..Yea lah 1st segmen kan,hadiah pon tak seberapa.Nanti ada rezeki lebey In Shaa Allah cik nak buat 2nd segmen pulak.
Yang tak berjaya tu mintak ampun banyak2 ea sebab hanya 3hadiah yang cik mampu sediakan.Semalam Mama Alia ada suggest kat cik,kasik brooch kat semua yang support segmen cik.
Okai niat memang nak kasi jugak,supaya adil kan,tapiiiiiiii cik ne bukan nya rajin sangat nak buat benda tu..hahhhhh nanti sampai ke tahun depan korang tak dapat2 lagi..Dan satu keputusan yang sangat adil in the world,cik nak kasi kat nama2 yang ada kat sidebar mantop tu.

Mereka Yang Mantop!!

Hahhhh...kalau rasa2 ada nama korang kat sidebar tu Pm alamat eaaaaa..

Nota Jari Kaki : Guysssss sori ek baru sempat public keputusan ne.Semalam cik tertidoooooo..huahuahuaaaa...okai bye !

9 comments:

  1. 33 ..?? Really~?! yeay~ lissa menang. hihi >.<

    ReplyDelete
  2. awat no ain tak naik nih? huh...penat manderem, tak menjadik upenya...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha..ape boleh buat lah
      .kalau nak brooch 2 kasik almat kat cik...

      Delete
  3. tahniah buat yg bertuah tu.........kalau depa tak mau ...remy ade......he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aahhhh...kalau dowg tak nak remy nak kan...hahhaha

      Delete
  4. tahniah kepada para pemenang... :)

    ReplyDelete
  5. alaaa.. xde rezeki menang... 38 tu ingatkan 48...hihih.. tahniah buat pemenang... =)

    ReplyDelete
  6. Hish....dia ni asyik nak tidur cepat je tau...sian orang yg tak sabau nak tau pemenang dia hehe...

    EH? kira mak tergolong dlm MANTOPlah yeh ni...nanti OKje pos le...

    ReplyDelete
  7. Betullah cik rasa mcm dah komen tapi nape tak de komennya...hish...hish.... Tahniah le buat pemenang dan TOp kommentor tu hehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee