Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta

Penulis : Cik Puan Masa : 6:27 PM Comments : 18 Labels :
Assalamualaikum wbt :)



Hadiah yang bakal dimenangi.....
1. Novel
2. RM5 x 4 orang pemenang
3. Review belog (hanya untuk 5 orang yang cik akak pilih)

Hadiah dari Sponser
1. Doodle (2 pemenang)

Giveaway tamat : 19 jun 2013 jam 8.00 malam


Pemenang menggunakan Khidmat Encik Random je

Omaigaddddd....tinggal berapa jam lagi Give Away ne tutup.Deqla2..awak memang suka buat cik mengelabah kan.Nasib baik tak terkucil.hahhhhhhhhhh..

Nota Jari Kaki : Naomei...cik mintak ampun bebanyak ea tak dapat nak tag kengkawan lain memandangkan tinggal berapa jam lagi ne nak tutup GA ne..Apa2 pon cik dah follow syarat2 lain :)

18 comments:

  1. thank sayang join cik akak....

    terima kasih daun keladi....
    jangan lupa join lagi...

    senarai peserta.....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-simple-giveaway-3-hari.html

    semak link anda...

    ReplyDelete
  2. Done follow.. Datang drpd segmen yg sama d blog cik akak.. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen.. http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  3. @Nao MeiIn shaa Allah...panjangkan lah tarikh segmen tu..jadi tak de lah cik mengelabah..hahhahhaa

    ReplyDelete
  4. heloo puan ehh tersasul.helo cik..
    hehe :P
    masih meningati diri ini? cewahh.
    lama x singgah sini :)

    good luck utk GA ni :)

    ReplyDelete
  5. ooh dah tamat tempoh dah...hehe apa2 pun selamat bersegmen ye cik...

    ReplyDelete
  6. wahhh! joint giveway ! semoga berjaya...azie x pandai nak join...hehehe..

    ReplyDelete
  7. dari GA cik akak :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  8. @michelle De hunnyopkossss ingat lah dear...tu lah pasal lama awk menyepi..

    tq babe :)

    ReplyDelete
  9. hahahaa... deqla sendiri pun menggelabah la bila tgk due date dia...kihkih... good luck ye cik puan.. moga ada rezeki kita.. =)

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen...semoga berjaya nanti......

    ReplyDelete
  11. cik azlyzah....
    pasal address tu remy tak dpt info...
    remy tulis kat sini ye......

    azhar zulkafli
    Chef office , Production Department
    Brahim's Airline Catering ,
    1st Floor , Catering Building ,Mas Complex , South Support Zone ,
    Klia , 43900 sepang , selangor

    0133690034

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee