Laki Bini Punya Kerja

Penulis : Cik Puan Masa : 6:35 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

hello pepsssss....busy betol cik hari ne.Petangs2 baru sempat nak lawat2 kawasan.Hari ne SIL cik berkhatan.Yealah kan sempena cuti sekolah ne amik kesempatan lah jugak kan.

Habis jea kenduri hahhhh ne lah keja kami laki bini..Upsssss yang berbekam seksyyyyyyy meksyyyyy tu bukan cik ea..tu encik husb nak sangat buang angin kataaaaa nyaaaaaa..

Nota Jari Kaki : Lyssa ooo lyssa..bila nak PM no kat cik neyyy?tak nak reload kaa??

12 comments:

  1. amboiii.. berbekam yeaa..?? hehe >.<

    akak.. Lissa ada PM dekat page akak., ^^

    ReplyDelete
  2. erhhh seram pulak tgk bekam tu....

    ReplyDelete
  3. incek husben byk angin ka? hihihi....

    ReplyDelete
  4. syiok ni dpt urut kaki...pinjam boleh? ngeh2...

    byk angin ke tu...tanya deqla..
    kasi kentut la tuk buang angin heheheee

    ReplyDelete
  5. @Hatimi Tahirruddinhaippp...seram knape pulak???tak sakit pon...

    ReplyDelete
  6. @Deqla Manjewaahhhh...banyak sangat angin nye tu...hahaha

    ReplyDelete
  7. Bis tu .... tak tolong rawat ke ? hehe...
    Tunjuk kaki hubby kena urut tu kira...penat benolah tolong kenduri yeh!!! hehe

    ReplyDelete
  8. Rasa mcm dah komen!!!! ke belum publish ni? ker comment masa kat PD yg tenet tak tentu hala....hoho...
    Tak kisah tu semua pun...
    Tengah penatlah tu yeh menolong kenduri? Sampai blog pun tak berupdate?

    ReplyDelete
  9. buat sendiri kat rumah...best nyer.......

    ReplyDelete
  10. dah dapat lom details lissa tu?

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee