Happy Birthday Cinta!

Penulis : Cik Puan Masa : 10:48 AM Comments : 11 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Ehemmmmm...ehemmm....Semenjak dua menjak ne macam nak ke laut lagik mood cik.Semalam blogwalking kejap jea.Mintak ampun yea kawan2,cik hutang blogwalking.Nanti lepas entry ne cik akan blogwalking lagik.



 17/07/2013 genap 25tahun dah buah hati pengarang jantung cik.Husb cik kata,umur 25 dah tapi muka still macam 'baby face' kenennnnnnnnn.Kalau gunting rambot + buang janggut mesti orang ingat husb umur 13taon kenennnnnnnnnnn,mesti ramai cewek2 terkejar2.Layankan jea lah,birthday boy tu (Padahal telinga dah berdarah mendengar) kohkohkohhhhhhhhh.




Yeyyyyyyyyyyy..Alhamdulillah lepas berbuka hari tu kitaorg sempat sambut birtday husb cik.Walaupon dia mengeluh tak nak tiop lilin sebab dah TUA kata nyaaaa...Ehhhhehhhh tadi kata 'baby face' pas tu sedar pulak dia dah tua.Keeeeee nyanyuk husb cik ne..kohkohkohkoh..



Niat hati tak nak tepek gambar kat atas ne..tapi ne jea lah yang cik hadoooo gambar berdua tyme tu.jadi kena tepek jugak kat sini(size terpaksa di kecilkan sebab muka lesu cik tyme tu)Takot2 nanti ada pulak oang nak ngorat birthday boy tu..hahahaha..

Buat buah hati cik...(buat Buah Hati cik jea ne..korang tak payah baca hahahahhahhaa)Walaupon dah wish hari tu..ayg nak wish lagi kat sini biar semua orang tahu,biar satu dunia tahu..kohkohkohkoh.Selamat Hari Lahir Sayang,Semoga rezeki kita semakin bertambah dan semoga abang jadik 'papa' yang terbaik pada anak2 kita.In Shaa Allah,tu pon kalau Allah nak kasi kita rezeki lah kan.Dan paling penting semoga abang di beri kesihatan yang berpanjangan.ok2 stop...ayg tak pandai buat ayat ne.Takut nanti abg termuntahhhhhhh pulakkkk kalerpul...hahhahhahahha

Nota Jari Kaki : Sebenarnya entry ne di publish semalam lagi,tapi di sebabkan semua gambar2 ne ada di handphone birthday boy,terpaksa tertangguh lagi.okbaiii

11 comments:

  1. happy belated besday hubby... oppss2..hubby cik puannn... hahahaha.. umo 25 muda lagi bah..wahhhhh kek tu.. terliur tgk..!!

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday utk hubby cik azlyzah...... biar baby face..... sampai bila bila.....

    ReplyDelete
  3. @Remy hazzaeiii;...kalau husb baby face,remy kene doakan cik baby face smpai bila2 jugak..hahaha

    ReplyDelete
  4. ololooo sweet jeh cik ni.hehe..
    semoga sentiasa "baby face" la ye.kenennn..ikot kata cik ni :D

    happy belated birthday utk husband cik :)

    ReplyDelete
  5. happy birthday kpd beliau...hehe semoga sentiasa babyface selalu...

    ReplyDelete
  6. huiyoo kek,lawanya!
    happy besday untuk husband cik :)

    ReplyDelete
  7. muga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  8. Hepi Bezday buat cinta hati cik azlyzah ... Moga sentiasa baby face sampai bila bila...hehe

    ReplyDelete
  9. Barakallahufiq encik hubby azlyiejah.. moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... amin... anak 'bujang' saya pun 17/7 birthdaynya... yg ke-6 thn... heheh

    ReplyDelete
  10. moga kebahagiaan trus berkekalan buat kamu berdua dan utk suami cik...slmt hari lahir..moga shat slalu yer sbb kena jg cik ^^

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee