Nafsu Dan Malam Pertama

Penulis : Cik Puan Masa : 1:15 PM Comments : 14 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Weyhhhh...Tajuk entry cik hot tak...hot tak..mintak maaf ea kalau ada yang search keywod tu kat google dan tetiba terjumpa blog ne.Cik bagi tajuk hot macam tu bukan nak melucah...eiiiiii....jauh sekali ok.Ce korang tengok kat keyword nuffnang cik.Alahaiiii blog cik ne ada melucah ke??Asal keyword tu kat ada kat blog cik??bila masa pulak cik ne meluca...eeee tak baik tauuu :3


Bila di fikir-fikirkan balik cik penah baca cara-cara nak tingkatkan traffic blog.Ne lah salah satu cara nya.Letak keyword yang pelik2 tak pon letak keyword yang selalu orang search kat pakcik google tu.Contoh???hahhhh macam tajuk entry cik yang tengah hot tu lah..



See,Alhamdulillah...Rezeki tu,walaupon seketul dua ketul jea yang bertambah kata Sis Okje tapi boleh lah kan.Daripada langsung tak ada.Ntah berapa tahun lagi cik kena tunggu baru boleh cik keluarkan ek agak2 korang lah..hahahhh

Nota Jari Kaki : Pstttttttt...korang...korang...korang...kalau nak CPUV korang bertambah.Tinggalkan lah link iklan korang kat kotak komen tu.Nanti cik tolong klik.Tapi jangan lupa klik nuffnang cik ea kekkekek.Okbaiiii :3

14 comments:

  1. betul betul,kita kena bagi tajuk gempak sikit baru orang nak taw,heheee

    ReplyDelete
  2. @mirza syazwinabetul3...tu lah salah satu cara nak tingkatkan traffic blog..

    ReplyDelete
  3. Hammmbooiii, orang yg dok google yg ehem2x tuu, kan dah kantooii nasib tak keluar account jee, ahahaa Nasib laa siapa yang bukak link tu terus ke blog nie kan cik kann :D

    ReplyDelete
  4. fae follower #512 from segmen deqla http://norumara.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-mini-segmen.html

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @Eiqa Almondehemmm..ehemmmm...tu lah pasal.Ntah mane satu entry cik yang termelucah sakan ne..hahahh..

    ReplyDelete
  6. Yang penting tajuk mau gempaq! Hehe.... Isi Cpuv pun OK haha....
    Banyak BE cik tu!

    ReplyDelete
  7. @hainom OKjeboleh lah sis...daripada langsung tak de kan..hahaha

    ReplyDelete
  8. mcm nak termuntah la plak kalo letak tajuk gitu..hahahhaa... alhamdulillah..tahniah ye cik puan..

    ReplyDelete
  9. @Deqla Manjewsile lah muntah jejauh ye puan deqla.kohkohkoh :P

    ReplyDelete
  10. byknya.... rezeki tu...semoga berterusan limpahan rezekitu.....

    ReplyDelete
  11. amboi keyword tu tak menahan sungguh....hehehe

    ReplyDelete
  12. Bagus tajuk itu..nafsu atau cinta malam pertama 2..sila lah dtg ke blogs sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee