Bloglist Lucah???

Penulis : Cik Puan Masa : 1:55 PM Comments : 13 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Neeenoooo....neeenoooo...neeenooooo...Tolong...Tolong..Tolongggggggggggg!!!Ya Allah!!
Tadi cik kenen2 nak blogwalking kat blog yang dah lama tak berupdate.Bila cek...punya cek..punya cekkkk mak aihhhhhhhhh terkejut bukan kepalang cik!Bila masa pulak blog lucah masuk dalam bloglist cik!


Mungkin kengkawan ada yang lama prasan tapi tak berani nak bagi tahu kat cik..Sumpah cik ta tahu macam mana boleh ada dalam bloglist cik.Eeeeeeeee,tak kuasa cik nak nengok benda alahhhh tu!Puihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!



Ehhhh japppp!Ingat balik.Hari tu cik nak masukkan sorang lagi rakan blogger kat bloglist cik.Yaelah dia rajin jugak bergayut kat blog cik ne.Tetiba cik tengok link blog.Oooooooo,patot lah termasok blog lucah rupanya link yang cik masukkan tu salah.Link mereka hampir sama(mariana1989-annamariana blog lucah Dan annamariana1989.blogspot.com blog sahabat blogger)Tu lah blog gilaaaaa tu yang masok senarai bloglist cik..Alahaiiiiiiiii mcm mana boleh tersalah.Tu lah cik pon tak semak balik lagi kan..Eshhheshhheshhhhhh sambil ketok kepala sendiri..hahhahaaaa lepas ne kena lebih berhati-hati.Nanti orang ingat cik kaki lucah..eeeee buruk nama huh!


Nota Jari Kaki : Haipppppp korang jangan pulak pogi bukak benda tu.tak baik tauuuuu!okbai

13 comments:

  1. Hahahahaha..boleh lah saya layari blog lucah tu nanti!!

    ReplyDelete
  2. @Abil Fikri AhmadDIM!!hamboiii..hamboiii...hamboiiiii...babab kang :D

    ReplyDelete
  3. lepas ni kena hati-hati tau :D

    ReplyDelete
  4. hahaaa,hadoiii..!acane boleh silap ni cik ooii..heheee :)

    ReplyDelete
  5. @mirza syazwinantah lah cenne boleh silap masok link ne...hehehhee

    ReplyDelete
  6. hahahahahhaaha... cik puan lyn blue...!! adeyhh.. nak update status kat fb ar..kohkohkoh... ;p

    tu la..kena hati2 tau pas ni.. sumpah.. deqla x perasan.. kalo perasan dah lama bgtau cik... huhu...

    ReplyDelete
  7. Hehe...sure traffic blog cik tinggi minggu lepas...maklum le cite panas cenggitu...org mesti suka je layan

    ReplyDelete
  8. Lain kali kene lebih berhati2...buat triple check..

    Peringatan untuk bunda dan lain2 juga...

    ReplyDelete
  9. @Deqla ManjewGilerrrr kentang..hahahhaa,tak kuase lah cik nak layan benda gile tu..buat dose jae...hahaha

    ReplyDelete
  10. @BUNDA a.k.a KNIn shaa Allah bunda,lepas ne kene lebih berhati2..hihi

    ReplyDelete
  11. hihihi...tsalah ckit je dh slh msuk blog dh.adehhh

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee