Tukar Kulit Blog

Penulis : Cik Puan Masa : 12:40 PM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Selamat berhari minggu.Hari ne tetiba terfikir nak tukar kulit blog ne.Bukan takat kulit blog jae,rasa nya cik nak tukar semua isi-isi blog ne termasuk header,widget-widget dan semua lah yang boleh di tukar.
Sesiapa yang tahu atau ada amik tempahan edit-edit blog,info kat cik yae.Sebenar nya selama ne cik sendiri yang edit blog cik ne hahhhh.Rasa nya 3kali juga blog ne tukar baju atas titik peluh cik sendiri.Sakit jugak lah mata bermain dengan coding2 yang tah pape tah.Tapi semenjak coding dah tukar hari tu tak sanggup rasa nya cik nak julingkan mata ne.Baik serahkan jae lah pada yang pakar kann..hohohoo


Nota Jari Kaki : Sesiapa ada kenalan yang amik tempahan edit2 blog pm cik kat Facebook Cik yae..

9 comments:

  1. apa kata try amek tempahan dari kak rose.. ?? kenal x? mmg cantik blog yg dia edit tau.. blog dia pun mmg cun melecun.. try tgk..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Buat sendiri jelah cik lagi puas hati... nak senget nak terbalik kita sendiri yg buat hehe

    ReplyDelete
  3. @Deqla ManjewWohooo...tq dalink...dah cik godek2 td..memang memuaskan..tp cik nak full edit..

    ReplyDelete
  4. @hainom OKjedulu2 boleh lah cik edit...skrang tak boleh dah..tak reti dah cik nak bermain dgn coding2 ne sis...huhuhuhh

    ReplyDelete
  5. ehh full edit la tu cik oittt.. try la tanya kak rose tu dulu...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee