Yeah!Cik Dah Jadi Auntie :D

Penulis : Cik Puan Masa : 4:22 PM Comments : 5 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Memandangkan esok raya,tak sempat cik nak berentry beberapa hati tu.Bizi sangat gulung popiah,tambahan lagi cik kena demam2 manja ne tambah lah lemas nak berentry dan blogwalking.Walaupon raya haji ne cuma sehari tapi kena sambut jugak.Cuma tak da lah beraya sakan,tak da lah buat baju bagai dan tak da lah balik kampung..auchhhhhhhh dah dua kali raya cik tak dapat balik.Tak pa cik faham,encik somi tak da cuti..

Okok...ubah topik.Cik memang suka sangat lari dari tajuk..hihiihh
Pertama cik nak ucap tahniah buat akak sepupu cik yang selamat melahirkan anak pertama yang di beri nama Qowie kaisan Muzzaki Bin Mizal.
Masa kat wed lagi ne..Cik baru dapat gambar baby Qowie ne.Sebab mumy dia kata nak ikut sunah,7hari baru public gambar nya..iyaaaa kan jae lah kan.Kalau anak cik kena tunggu setahun baru boleh share kat facebook.Takut nanti ada orang nak culik pulak..phewwwwwwww..
Alololololooooo...comei jae anak buah auntie ne..Semoga Qowie menjadi anak yang soleh bila besar nt..Aminnnnnnnnnnn..
Baby Qowie ne lahir awal sebelum tarikh due nya.Mumy dia kata baby Qowie sporting nak kasi cannn mumy melawa masa raya nanti..Hahahhaahha..Amboiii...amboiiiii...kemain sporting lagi baby Qowie ne...hihiih

Nota Jari Kaki : Pejam celik,pejam celik dah naik pangkat cik.Alahaiiiiiii tak lama bercicit lagi cik ne...huhuuh

5 comments:

  1. alahai comeinya,nama pun sedap :)

    ReplyDelete
  2. Salam cik...
    salam aidil adha....weee
    comeyyy nama nya pun unik...
    hi qowie.....auntie azie here...muahhhh...kiss pipi dia...

    ReplyDelete
  3. ehh 1st time jadi mokcik ke ni? hoho.. tahniah ye.. comei la baby.. ada cium bau baby tak?? cium byk2 tau.. sbb itulah bau syurga! =)

    ReplyDelete
  4. Amboi siap gulung popiah lagi...rajinnya bini abang hehe....
    Tahniah Cik dapat anak sedara ...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee