Birthday Party Nur Amiera Maysarah Binti Najib!

Penulis : Cik Puan Masa : 9:55 AM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Dah lama rasa nya cik tak story mory pasal cik kan.Asyik-asyik update cerita peliks-peliks kan.Maklum lah,nak tukar angin jap,takut nanti korang bosanggg tahap gorilanggg pulok baca story cik yang tak do paekdahh nya pon..hahhahaa


Pembuka kata kena tepek gambar Laki bini dulo..Mintak maaf yae,kalau korang rasa nak muntah ke,loya-loya ke,sakit mata ke,tak berkenaan ke pogi lah jejauh yae nakkkkk.Yang cik tahu cik Wajib! tepek gambar cik seketol untuk menghargai jasa peminat-peminat cik selama ini...Phewwwwwwww!Khelasssss cik.Ntah peminat mana,ntah cik pon tatauuuu :D
Cerita ne dah beberapa hari berlalu,tapi lambat sikit cik update atas masalah-masalah yang tak dapat di elakkan(masalah malas) Birthday party ne anak ipar cik,dorang laki bini buat kat McDonald.Tuuuu hahhh yang kat tengah tu lah birthday girl nya,baru masok 2tahun pon.Yang kat tepi birthday girl tu aunty2 nya..hihiih
Hencik somi a.k.a pakcik birthday girl tengah gigih pasangkan kasut kat birthday girl.Lepas tu birthday girl bukak balik,bizi sangat bermain kat tempat game yang McD sediakan..hohooh
Birthday girl dengan mummy n papa nya.Cake dua tingkat sebab dua tahun kan..Kalau seploh tahun kena amik seploh tingkat pulak.hihihi
Tetamu-tetamu jemputan a.k.a aunty-uncle birthday girl.Semua muda-muda belaka termasuklah yang tudung Pink kat hujung sana tu..hahahhha
Atok,nenek dan aunty birthday girl a.k.a In law cik yaeeeeee..hihihiihh
Yeahhhhhhhhhh...Ne lah dia birthday girl.Oleh kerana gambar birthday girl tak berapa jelas(camera 360 kan..hohoh)terpaksa lah cik curi gambar birthday girl dari fb mummy nya..hihih.Comei jae kan dak tecik ne..
Btw,Happy birthday miya!semoga menjadi anak yang solehah dunia akhirat dan berbakti untuk mummy n papa yae.(Mana lah tahu bila miya dah besar,search kat google terjumpa pulak entry ne kan..hihihihi)

Nota Jari Kaki : Hari ne cik nak pegi hospital pulak nak lawat atok cik..okbai!

9 comments:

  1. comei la besday gurl.. yg laki bini tu pun comei gak.. wajib puji.. sebagai menghargai jasa baik peminat blog ku jugak..hahahahaha... happy birthday to miya.. ;)

    ReplyDelete
  2. meriah majlisnyer...cutenyer birthday girl ni

    ReplyDelete
  3. amboi,pandai posing si besday girl ni,hehee ^_^

    ReplyDelete
  4. @Deqla ManjewHamboi...hamboii..hamboiiiiiiiiiii.....yeke peminat deqla??ehhh tatau pon :P

    ReplyDelete
  5. @mirza syazwinayewwww....pandai posing depan camera kan...

    ReplyDelete
  6. Hehe...setuju !!!! Tuan blog kena letak ! Blog sendiri weyh!...atok ngan nenek bezday girl nmpk muda! Kagum ai!

    ReplyDelete
  7. @hainom OKjeyeah...mude lagi kan,dah ade cucu..cik pon kagum...huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee