Cekik Bayi Hingga Mati

Penulis : Cik Puan Masa : 12:49 PM Comments : 7 Labels :
Assalamualaikum wbt :)



Sebelum cik berentry cik nak ucapkan takziah buat deqla atas pemergian anak bulus mereka secara tiba-tiba.Haippppppp,jangan gelak,anak bulus pon ciptaan Allah.Sesiapa kat sini pencinta kucing akan faham macam mana rasa nya bila kucing kesanyangan mati.Cik dah penah rasa dah tak caya???Baca Sini......

Ok tukar topic lagi..
Mungkin korang ada baca metro atau tonton berita semalam.Tapi cik nak share balik berita ne sebab kejadian ne berdekatan kat kampung cik.
Tergamak sungguh si suami,sanggup menikan isteri di kepala dengan menggunakan gunting serta membunuh anakmereka di sebabkan mengesyaki si isteri curang.Menurut berita yang cik baca seorang anak mereka yang baru berusia 14hari dan belum sempat di berikan nama mati akibat di cekik oleh bapa nya sendiri.Manakala anak-anak nya yang lain di pukul dengan besi dan kini dalam keadaan kritikal dan di rawat di hospital Duchess Of kent Sandakan.

Nota Jari Kaki : Semoga kita di jauhakan daripada perkara-perkara yang tidak di ingini dan sentiasa di berikan kesabaran dalam setiap ujian yang datang..




7 comments:

  1. orang yang buat ni mental... tak ada otak...

    ReplyDelete
  2. Alah cik sure mental laki dia tu....kalau tak, takkan tergamak nak buat cenggitu!

    ReplyDelete
  3. ada gak baca berita tu..betul punya gila la suami tu!

    ReplyDelete
  4. @hainom OKjetak sakit mental sis....die normal,cume jelous sangat kan..hahhhhh..mcm tu lah jadi nye..

    ReplyDelete
  5. @Abil Fikri Ahmadtu lah...orang gile pon tak sanggup buat mcm tu...

    ReplyDelete
  6. terkejut tgk arwah anak bulus deqla ada situ...huhu... thanks ye cik krn memahami... hmmm.. dah nk kiamat donia nih.. manusia makin kejam!

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee