Congratulatoins

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 17 Labels :

Congratulations!Cogratulations!Congratulations!
Buat Mirza,Adik mirza,Sudden attack dan juga buat Ecahhhecohhhhecutttttt!!!hihihihi...
dah boleh tarik nafas lega kan mak...biasa lah,bila result keluar mak yang lebih berdebar dari si anak.Nasib baik tak hilang dari radar kan mak...hihihi
Mirza..Walaupon dia tak share result STPM kat blog,tapi bila tengok pointer 3.00++ cik tauuuuu mesti result mirza gempak ...
Tahun ne takda famly cik amik result..Ada pon famly belah somi.Alhamdulillah,lulus dengan cemerlang juga.Ada sorang sepupu somi cik siap masuk newspaper cha ya nun alif...hihihihihi
" Dalam urusan DUNIA, jika kita BERKASUT pandanglah orang yang BERSELIPAR, jika kita berselipar pandanglah orang yang BERKAKI AYAM. Ia akan menjadikan kita sentiasa BERSYUKUR atas apa yang kita MILIKI...

Nota Jari Kaki : Ayat terakhir copy dari blog eda....okbaiii..

17 comments:

  1. Hi, Taufiq singgah sini ye :)

    Jemput singgah blog Taufiq awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. congrats to all of them and all the best in their future undertakings.... mak dah tak hilang dari radar dah... tapi suka wordings kat last penutup entri ni tu... awesome!!! salam sabtu cik!!!

    ReplyDelete
  3. aloloo.. kenapa cik puan sweet gula2 hacks sgt ni. terharu ecahh.. tapi kan kenapa nama ecah kat atas tu cam alien je. hahaha.. terima kasih. ecah tak kan lupakn cik =( mak mmg lega yg amat la ni. huhu <3

    ReplyDelete
  4. maigodd!hehee..*malu2
    tak de la gempak mana pun cik..ekekee
    thanks cik..tak terkata dah ni..hihii

    ReplyDelete
  5. tahniah pd yg dpt result gempak tu.

    salam kenal cik puan.hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah utk Mirza , good luck for your next future....mak ilang radar sekejap jer cik puan...kene kembali normal dengan bangga nya..he3

    yup ! kita perlu sentiasa bersyukur dengan apa yg kita miliki...

    ReplyDelete
  7. tahniah untuk mereka yang dapat result gempak..
    sama la kite.. ehh?? hehehe.

    ReplyDelete
  8. eh eh terselit jugak part last tu? Hehehe..
    Btw tahniah buat diorang :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk mereka...tahun ni anak buah akak 3 orang amik result spm...

    ReplyDelete
  10. Tahniah pada yang berjaya... usaha mrk berbaloi....:)

    ReplyDelete
  11. Sama sama cik.....Terima kasih kerana sudi share kegembiraan di sini Cik...
    SA idaklah cemerlang mana Cik....tapi dah cukup cemerlang bagi OKje..... syukur
    Bestlah kata kata hikmah kat bawah tu....
    Syukur ...sebab mmg selalu berselipar je pun hehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah bt mereka.... :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee