Istimewa Buat Yang Teristimewa

Penulis : Cik Puan Masa : 2:51 PM Comments : 12 Labels :

Happy birthday to u..
Happy birthday to u...
Happy birthday to u..
Happy birthday to eeeuuuuuuu.....

Selamat meniup lilin dan selamat menambah usia buat Deqla yag tak seberapa nak manjewwww dah kata nyaaaaa...kihkihkih
Dah bertambah usia dah puan deqla kita ne.Tapi mantain cute kanssss...Bukan nak puji lebih-lebih,tapi pujian cik memang lahir dari lubuks hati cik yang paling dalam ne..hahhhhhhhhh...ko hadoooo??
Masuk tahun ne dah 3tahun kut cik kenal deqla ne,jumpa jae belommmm..In shaa Allah,semoga satu hari nanti cik di pertemukan lah dengan beliau.Harapan ne...harapan ne....Bukan sekadar harapan kosong.kihkihkih
Kemain susah cik celok gambar ne dari blog deqla.(Fuhhhhh...berpeluh hidung cik)Semata-mata nak tepek kat blog cik ne.Nak share kat korang saat bahagia deqla saat di satukan bersama suami tercinta.Orite lari topic jap..hihiihih.
Tak dapat nak kirim hadiah,cik kirimkan jae lah entry istimewa buat deqla.Semoga hidong deqla tak lah kembang kecut membaca entry ne ek.Control ek deqla...control sikit,nanti orang tengok tu...
Last.......................Sayam u ketat-ketat.Semoga ikatan persahabatan kita bukan setakat kat alam maya ne jae,semoga sampai ke jannah kansss...In shaa Allah..

12 comments:

  1. happy bornday...may Allah bless u.....nk tumpang wish...hihih

    ReplyDelete
  2. wahh! happy birthday Deqla... moga sntiasa diberkati Allah..
    indahnya persahabatan kan cik...:)

    ReplyDelete
  3. Heppy birthday untuk Deqla moga panjang umur murah rezeki dan bahagia bersama family tercinta...cute la deq la ni...

    ReplyDelete
  4. happy besday untuk kak deqla ^ ^
    nanti besday miza pun kena buat camnie gak..ekekee! :p

    ReplyDelete
  5. Untgny deqla da owg wish hepy belated day dlm n3 istmwa..pa pn,hepy befday deqla..

    ReplyDelete
  6. happy birthday deqla...wishing you lots of happiness,success , love and good health..amin..

    ReplyDelete
  7. Hepy Bezday Deqla.... moga panjang umur murah rezeki dan bahagia bersama suami tercinta. Semoga apa jua doa Deqla dimakbulkan Allah ....

    ReplyDelete
  8. hi kak.. lamanya michelle x singgah sini :D
    msti dah lupe michelle kan. hehhe..

    btw,happy belated birthday utk deqla.

    ReplyDelete
  9. happy birthday untuk deqla yea....

    ReplyDelete
  10. hari tu dah baca entri ni tp x smpt komen..la ni baru nk komen..baca lagi entri sambil senyum simpul..hihihi...tqsm ye cik utk entri khas ni... tacinggg... deqla pun berhrp sgt dpt jumpa cik.. kalo deqla terbang ke sabah, deqla kompem rojer ngan cik... in shaa Allah diizinkan Allah kita jumpe ye..? mmuahh utk cik.. ;)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee