Wordless Friday

Penulis : Cik Puan Masa : 12:08 PM Comments : 12 Labels :

Salam jumaat guyss...
Semoga setiap amalan kita mendapat keredahan dari Allah..aminnnnnn.




Nota Jari Kaki : Idea kering lah..Macam mana ne???sobssssss....

12 comments:

  1. haha sabo jerla tau..kreatip jugek brother ni..
    yang last tu yang best haha...dah2 pi wat kerja...
    moga mh370 dapat dijumpai dah dekat seminggu menghilang tak tau kabar berita...sedih sangat kan cik...

    ReplyDelete
  2. henti-hentilah khabar angin kan.. berdoa sahaja itu jalan terbaik

    ReplyDelete
  3. Musim panas dan kering tu yg idea pun jadi kering ye Cik hihi...

    ReplyDelete
  4. Adoiiiii.....buat lawak daaaa.....
    Tp idealah tu Cik.....apa yg keringnya....

    ReplyDelete
  5. samalah... idea ecah pun dah kering.. adui -.-

    ReplyDelete
  6. Hahaha..
    Shark rs jawapan bos pling tepat dan bijak

    ReplyDelete
  7. setakat baca jer dan tak payah sibuk2 nak tanya ye tak???

    ReplyDelete
  8. kelakar pulak jawapan bos tu..hehhe.

    akak,jangan la idea kering, jgn jd mcm michelle dulu :D

    ReplyDelete
  9. Aamiin.. kalo idea kureng, kena tunggu idea mari laa.. nak wat camno lagi..? hihihi...

    ReplyDelete
  10. Hahaha.. lawak santai kejap.. keeprayingformh370..

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee