Pemenang Teka-Teki

Penulis : Cik Puan Masa : 7:00 AM Comments : 16 Labels :

Semalam cik ada buat teka-teki kanssss.Macam-macam jawapan yang korang bagi,dan dalam banyak-banyak jawapan tu hanya seorang jae yang dapat jawab dengan betul.Oleh itu,tak perlu lah cik buat cabut-cabutan..Sonang sikit kerja cik.......hihihi
Antara jawapan-jawapan yang korang teka.Cik sesaja tak publish sebab takut nanti ada yang tiru jawapan...hewhewhew macam exam pulak main tiru-tiru..
Dan jawapan yang betol...................................................................!
v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v

Yeyyyyy.....Deqla dapat jawab dengan betul dan tepat.Tapi kan yang kaler merah tu bukan baju cik lah deqla.Tu cadar katil lahhhh..hahahha..Baju cik masih kat kedai kawan cik tu hah belom siap jahit lagi..
Dah cik kasi clue attend wedding ceremony..Opkos lah nak melaram,kalau nak buat brooch,banyak pulak tu.Kat mana lah cik nak lekat brooch banyak-banyak tu kan..kalau buat bunga penanggah,sepatutnya tuan rumah yang sediakan bunga penanggah tu kan..takkan lah cik pulak.Cik attend jae,sambil melaramsss....kohkohkoh
Lebih kurang macam ne lah cik lekat bunga-bunga shomel tu kat baju cik tu.Amacam...khelasssssss tak mak jah..hihihi.
Orite...buat deqla sila tuntut topup anda secepat yang mungkin.mihmihmih



Nota Jari Kaki : Macam best pulak buat teka-teki ne.Next tyme nak buat lagi lah..Korang pun suka??

16 comments:

  1. Bestnyer, ada teka teki...

    ^___^

    ReplyDelete
  2. ingat bunga rampai..haha..congrats yg menang..=P

    ReplyDelete
  3. alamakk terlepas la pulak contest ni , spm punya pasal. hehe.. nanti cik buat lagi. ecah nak join =) huhu

    ReplyDelete
  4. mana la tau kot nak tolong pihak pengantin buat bunga penanggah ke kan..hahaha

    ReplyDelete
  5. adoii cik oii melepas ler gamaknyer top up 5 inggit yerk..baru nk teka hari ni hehe..

    takper arr akak tunggu next kuiz la dear :)

    ReplyDelete
  6. Semalam kakak cuti rugilah tak dapat main teka-teka. Kalau teka pun kakak tak betul juga hehehe...

    ReplyDelete
  7. alamak,bestnya cik!
    tak sompet pulak nak join..huhuu

    ReplyDelete
  8. Tahniah yea...akak teka salah ek....hoho...

    ReplyDelete
  9. hehehe.. michelle teka bunga-bunga yang orang letak kat tudung. ekekeke ..

    ReplyDelete
  10. owh salah eh anis jawab..kih2..sori cik.. :P tahniah deqla.. :)

    ReplyDelete
  11. Lahaaii, tersalah laa pulak.. Btw tahniah akak deqla.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. laaaa..... baru nak teka mcm Deqla hehe....
    dan dan tu jer....

    ReplyDelete
  13. Ooo..lekat lat bju sndri ke..ingt cik nak btkan something utk pengantin tu.huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee