Maaf,Terlewat....

Penulis : Cik Puan Masa : 8:58 AM Comments : 13 Labels :

Salam rabu..hari ne non hado wordless wednesday yerrrrr...
Beberapa hari cik hilang,tak perlu lah cik bagi tahu cik kemana,sebab cik tak ke mana-mana pon,masih di sini dan masih memikirkan tentang keberadaan panda di malaysia..ok joke!..mihmihmih
Pertama kali cik nak Wwish "Selamat Hari Pengada Ngagai Michelle!!GBU!!"(Pandai jer cik cakap bahasa iban kan Michelle :P)
Sebenar nya birthday Michelle dah sehari berlalu.Tapi saja cik tak wish kat facebook,nak wish kat blog ne jugak!!hihihi...So sorry michelle sebab cik orang yang terakhir wish..
So,Michelle...........nampak nya sudah lama anda menyepi dari dunia blogging.Bila nak update blog ne???hihihiih


10 Benda Lebih Kotor Dari Mangkuk Tandas

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 23 Labels :

Hari ne cik nak bergeli-geli dengan korang..cik nak bagi tahu kat korang benda-benda yang sangat kotor dari mangkuk tandas yang ada kat rumah korang..mungkin ada yang dah maklum tentang benda ne tapi tak salah kan kalau cik ingat kan korang..slah tak?salah tak??ok tak salah..mari kita mulakan...
  • Ais -Ya..Ais yang kita selalu campur kat milo,tea tarik dan siap bland untuk campurkan kat jus-jus kegemaran korang tu.kajian di USA mendapati 70% ais yang di hidangkan di restoran-restoran sebenarnya lebih kotor daripada air tandas.Tapi ne kajian kat USA,orang kita rasa nya pembersih belaka.Harap-harap lah guna air suling dan bukannya air paip untuk membuat ais.

Sumber
  • Keyboard - Cuba belek keyboard korang.Tak kisah lah keyboard kat office ke,kat rumah ke.Belek kat celah-celah huruf-huruf tu.Bersih tak?kalau bersih tu tepuk tangan lah buat diri sendiri.Tapi cik sure,rata-rata keyboard korang ada yang berhabuk dan tak pernah cuci keyboard kan.dan ada juga yang tak pernah cuci langsung?Terasa tak?Ok cik pon terasa..Sila berhenti menaip blog anda dan cuci keyboard anda sekarang juga...kekekke

  • Troli - Siapa tak kenal troli kan,terutama nya mak-mak lah yang selalu belanja barang dapur kat pasar raya.Ianya di sebabkan troli yang tak pernah di basuh.Apatah lagi bila ayam,daging,ikan,udang,brokoli dll angkut masuk dalam troli ne.Dan kekadang ada jugak yang siap letak baby dalam troli ne,lepas tu baby comei tu terkencing pulak..oooomakkkk..
  • Telefon - Masa buang air pegang handphone,masa korek hidung pegang handphone,masa makan pegang handphone.Duaplohnam jam dok pegang handphone dan hasil nya?handphone anda mengandungi 10 kali ganda lebih bakteria daripada mangkuk tandas anda.Dan ianya lebih bahaya kerana kekadang gayut-gayut dengan boypreng kat handphone tersentuh kat mulut pulak handphone tu..hamek kau..uweeekkkk.
  • Duit - Yezzaaaa...duit..Siapa tahu apa tu duit?Opkos semua angkat koning laju-laju.Yang ne mesti korang tahu kenapa duit ne kotor.Jadi para cashier-cashier,kerani-kerani bank,ataupun mana-mana pekerja yang berkerja dalam mengendalikan wang yang banyak.Sila basuh tangan anda.Tak pon guna sarung tangan jae lah,lagi bagus.Kerana....Pesuruhjaya kajian kesihatan mendapati bahawa 135.000 bakteria daripada satu not kertas!
  • Karpet - Tak kisah lah karpet korang jenis apa pon,harga ribu riban keee,asal nama nya karpet memang tak dapat di pisahkan dengan kekotoran.Lagi-lagi bila karpet tak penah basuh.Fuhhhhh memang terbaik lah.Pernah tak,bila keluar dari toilet pusing-pusing tak jumpa lap kaki.Last-last ternampak karpet korang yang cute dok diam-diam kat ruang menonton tv.Lepas tu pegi kat karpet tu slow-slow lap kaki korang..Memang nyaman sangat masa tu kan..Tapi selepas beberapa jam korang terlupa dan korang pon guling-guling lah kat karpet tu sambil menonton tv dan di temani keropok yang baru korang beli kat kedai mak timah..nikmat yang tak terhingga lah korang...hahaha~
  • Berus Gigi - Ya..Berus gigi anda!bukan berus gigi cik.Selepas korang beristinja apa yang korang akan lakukan?Flush!yeah..bijak..bijak..Dan selepas flush segerombolan bakteria akan terbang sejauh 6kaki dalam wap air tu selama 2jam.Cik ulangi lagi,bakteria akan terbang sejauh 6kaki dalam wap air selama 2jam!!Dan seterusnya bakteria di jumpai di berus  gigi anda.Lepas tu korang grab jae berus gigi tu letak ubat gigi sikit dan gosok gigi korang.Dapat bayangkan tak?weeeewwwwww..Jadi bagi yang shower dan tandas sekali tu pepandai lah korang cover berus gigi korang(Nasib baik lah cik bukan jenis bagi tinggal berus gigi kat shower)
  • Chopping Board - Yang ne untuk mak-mak.Yae lah mak-mak yang selalu guna benda ne untuk memotong daging untuk masak rendang/blackpaper/kari/kicap dan bla...bla..bla...Korang tahu tak daging mentah memang mengandungi banyak bakteria.Tahu tak??Jadi bakteria nya adalah 200 kali ganda lebih banyak daripada mangkuk tandas anda.Jadi...mari lah bramai-ramai memotong daging kat mangkuk tandas.Ada berani tak??
 photo img4003-1355107940_zps474ed7fb.jpg
  • Butang ATM - Secara puratanya butang ATM mengandungi 1,200 bakteria..Wewwwww...dah lah tekan butang ATM yang berbakteria.Bila dapat duit lagi lah berbakteria.Jadi kesimpulan nya?Tak payah tekan butang ATM dan tak payah keluarkan duit..Boleh tak cenggitu??mihmihmih
  • Sponge - Spongebob squaarepant!Tahukah anda sponge yang berada di dapur anda 200,000 kali ganda lebih kotor daripada mangkuk tandas korang.Dan bakteria ini boleh menyebabkan gillen-barre syndrom yang akhirnya boleh menyebabkan kelumpuhan(cik pon tak tahu penyakit apa tu.Sila rujuk google yae..mihmihmih)Jadi..kesimpulan nya tukar lah sponge anda sekarang.Jangan nak tunggu dah hancus baru nak tukar.dengan alasan "boleh pakai lagi lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr"

Jadi..ada yang rasa nak muntah tak?Meh lah kita muntah together-gether..1..2...3...Uweksssssssss..
Sebenar nya ada banyak lagi benda-benda kotor kat luar sana yang cik tak masukkan ,contohnya lantai,tombol pintu,meja office dan politik...mungkin?????Weeewwwww....semua kotor.Apa-apa pon sharing is caring kan..Jadi mari lah kita sama-sama amalkan gaya hidup sihat.Basuhlah tangan anda menggunakan sabun dettol.Sabun dettol dapat melindungi anda dan keluarga bila-bila masa dan di mana-mana sahaja...zasssssssssssss...okbaiii...

Wordless Wednesday

Penulis : Cik Puan Masa : 9:01 AM Comments : 14 Labels :

Untung lerrrrr siapa dapat hadiah tu...kikikikiki

The Liebster Award #03

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 12 Labels :

Heiiii...happy sabtuday...happy goyangkaki day..happy tidurpuas-puas day...dan happy..happy...happy...yang sekutu dengan day.
Memandangkan hari ne takdok story best.Cik sekali lagi join the liebster award.Macam ketagih pulok rasa nya award ne.Kali ne pon cik jawab sukarelawati..Soalan ne daripada girlpring ke duaribunambelasjuta Yonghwa CnBlue,tak lain tak bukan Cik Sally titewwwww...hihihi

1. Idola korang dalam kehidupan?
 -- Puan Hajah Norhaidah (mama cik..yey)
2. Kenapa korang jadi blogger?
-- Ntah lah,cik pun tak tahu kenapa.Ne sebab terpengaruh dengan Sil cik lah..hihihi
3. Definasi "CINTA" pada korang? (Not specific for human)
-- C.I.N.T.A...Sebuah perasaan yang penuh dengan macam-macam rasa yang sangat luar biasa..ya sangat luar biasa...kikikiki
4. Kalau diberi pilihan, korang boleh buat apa sahaja dalam sehari...Apa yang korang akan buat?
-- Nak terbang bebas macam burung...nak terbang ke mana-mana jae tanpa ada halangan(Dalam hati..kan best kalau ada pintu suka hati doreamon..kikiki)
5. Lagu yang korang wajib dengar dalam sehari / favorite song ever?
-- Tak da lah sally...cik tak suka dengar lagu...hihihi
6. Benda yang korang takkan tinggalkan kalau keluar?
-- Cincin kawen..Kalau hp,memang selalu cik tak bawa,buat berat poket jae...hahahh
7. Seseorang yang ada dalam fikiran korang..sekarang?
-- Bapa..dah sebulan cik tak jumpa bapa cik...rinduuuuu woooo...sobsssss
8. Describe diri korang sendiri dalam 5 perkataan. (eg : Comel, Cantik, Baik)
-- tak cerewet,mudah tersentuh hati,perihatin,bertanggungjawab,jelita anggun..ok yang dua tu cik tipu..hahaha
9. 1 benda yang korang paling menyesal pernah beli?
-- Handphone clone!yang ne memang menyesal sangat-sangat.Tak sampai sebulan dah hancusssss...
10. Negara yang dah pernah korang lawati dalam hidup (selain Malaysia)
-- New york,korea,singapore,Us,Uk..tapi lawati lewat mimpi aja..mihmihmih..Cik tak ponah lagi sampai ke negara luar..
11. Describe Sally Samsaiman dalam SATU PERKATAAN
-- Seorang yang tak sombong mombong gembong dan sporting...Asal satu perkataan jae sally...tak puas cik nak describe...mihmihmih
Siap....okbai...

Jom Join

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 14 Labels :

Salam jumaat...
Lalink...lalink semua..Bizi tak?Ada yang free tak?Ada sesiapa kat sini nak hadiah tak?Cuba angkat koning sikit,cik nak tengok banyak mana yang nak hadiah ne..mihmihmih
Jom lah join 2nd Giveaway Mrs.Erry.Semuanya hanya di hujung jari anda yewwwww..Sesiapa dah join dan follow cik tu...Sabar ya,cik akan follow balik dengan kadar yang segera..Jangan risau..hihihi.Cik?cik tak join,sebab buat pertama kali nya cik jadi penaja jae..hihihi.
So,sesapa yang free tu meh lah join,support Giveaway sahabat blogger kita..mehhh lahhhh...mehhh lahhhh......hihihi...okbai.

The Liebster Award #02

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 24 Labels :
Yehaaaa....cik mengikuti the liebster award ne untuk yang kedua kalinya.Tapi yang ne takda yang tag,cik join dengan kerelaan hati limpah paru-paru cik..
Dan,memandangkan cik adalah salah seorang dari pembaca entry Kak mia .Maka,cik laksanakan lah tugas untuk menjawab soalan daripada Kak mia..
Dan...memandangkan akak Okje kata cik mengelat sebab tak kongsikan fakta tentang diri cik.Ok..ok..fine..nampak nya ada jugak yang sudi nak kenal lebih mendalam tentang diri cik yang kordil ne..kikiki..sayammmmmm mak ketak-ketak...kikikiki.Sebab soalan nya bahasa inggeris lah mak,tak terfikir pulak nak jawab dalam bahasa melayu masa tu,tu yang cik mengelat..hihihi

*klik untuk tumbesaran si manja anda.
Orite ne serba sedikit tentang diri cik..
Nama penoh PUAN Noor faizah Binti Alimuddin.Seorang anak bongsu dari 2orang adik beradik,berbadan gemok dan sentiasa berusaha untuk menurunkan berat badan tapi malangnya setiap usaha cik gagal bila berhadapan dengan makanan..kohkohkoh..Seorang yang pemalu,tak suka banyak cakap dengan orang yang tak sekepala dan dengan orang2 yang terlalu sensentap.Tak suka kawasan yang sempit-sempit macam shopping compleks yang di penuhi dengan segerombolan manusia-manusia dengan bermacam-macam bau(sebab rasa macam tersekat pernafasan cik)Suka akan ketenangan,tak suka bunyi-bunyi bising(Kalau bising,memang rasan nak sumbat jae cotton dalam lubang telinga sedalam-dalam laut cina selatan)Seorang tukang jahit,tapi setakat jahit baju sendiri tu boleh lah..kikikiki.Sekarang cik tengah menjalankan pernigaan menjual tudung hand made.So sesapa yang berminat boleh lah inbox cik kat facebook(cehhhh..promot jap..mihmihmih)Dan last....cik bila bosan,cik mesti nak mengunyah makanan.Asal bosan nak mengunyah,asal mengunyah,bosan.Bukan makanan yang berat-berat ek,makanan ringan jae pon.Dan suami lah orang yang paling memahami cik.Dia pon pegi lah kedai belikan cik makanan ringan sebungkus dua..kikikiki..Ne lah serba sedikit tentang diri cik,tapi ne dah serba sebanyak dah ne..Cukup lah...kang cik tambah-tambah kang bocor rahsia cik...mihmihmih.Apa-apa pon...cik juga adalah seorang hamba Allah yang sentiasa berusaha untuk memperbaiki diri..In shaa Allah...okbaiiii....

Wordless Wednesday

Penulis : Cik Puan Masa : 9:16 AM Comments : 14 Labels :

Cubuk - Skodeng
Mosol - muscle

Bukan Hanya Soalan Semata

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 16 Labels :


Siapa kat sini ada join the award liebster?Best tak?Bagi cik yang best award macam ne di adakan adalah dapat meningkatkan traffic blog,itu satu..Yang kedua dapat mengenali rakan-rakan blogger korang dengan lebih mendalam..contoh nya??
*klik untuk tumbesaran si kecik
Hahhhhh...dah masuk kat note book cik.See...soalan-soalan yang di berikan bukanlah hanya soalan semata-mata.Siap set dalam note book lagi tu.Sedangkan makcik markonah jiran sebelah pon cik tak letak befday dia kat note blog cik.Korang harus bangga tuuuuu...yelah lagi pon taku-takut nanti terlupa pulak nak wish,kang ada pulak yang merajok,mampos cik nak pujok....mihmihmih
Semalam cik blogwalking,ada terklik ek..Ter...ter...bukan nak klik atau sewaktu dengan nya.Cik Terklik blogger pemes tu.Kemudian follow sekali,dah terklik kan so tak salah kita follow sekali kan(follower dia dalam 5k lebih jugak lah)Tapi kan sebenarnya,bila cik bukak blog-blog otai macam tu rasa sogan terus menyelinap dalam setiap ronga-ronga badan cik.Ntah lah kenapa perasaan sogan cik nak follow dan sogan nak tinggalkan komen kat blog otai-otai meluap-luap,terasa diri ini telalu kerdil pulak..Korang ada rasa macam tu tak?Keeeeee...cik sorang jae yang yang mempunyai perasaan macam tu..
Perasaan tu bukan lah perasaan negetif,cemburubuta ataupon dongki sebab mereka otai dan pemes.Non hadoooo perasaan macam tu ek.tak baik dongki-mendongki,cuma rasa sogan lah blogger picisan macam cik ne nak menyapa blogger otai..
Apa motif mak jah story kat korang?takdok motif,cuma meluahkan apa yabg terbuku di hati ini..kut-kut ada yang Tersama apa yang cik rasa...kikikiki.Kalau ada yang Tersama,meh laga-laga lutut..mihmihmih..okbaiiiiiii

Beryoga Bersama Blogger

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 19 Labels :

Amboiiii mak-mak...Tersenyum lebar hari ne.Semalam mesti ada yang cuti,dapur tak berasap.Apa tak nya semua celebret sempena hari ibu,semua makan luaq.Alhamdulillah..dapat anak-anak yang penyayang dan suami yang romantististis gitewwwww.Siap buat suprise...suprise....hihihihi.
Cik,macam biasa cuma dapat wish melalui corong telefon jae lah.Dan buat ala kadar jae untuk mak mentua(ehhhhhhh..bukan cik yg buat.Sil yang buat,cik pulun makan jae..kikikiki)Gambar?kat handphone somi.Tak da cik tangkap kat handphone cik.Ntah mana pegi nya handphone cik dah 3 hari cik tak jumpa.Malas nak cari,tak da jugak boypreng cik nak cari..hahahihihihohohoho
*Klik Untuk Info
Ehemmmmehemmmmm....Whisper ada bertengkek kat blog cik,nak ajak korang pegi berYoga bersama rakan-rakan blogger lain.Ada yang berminat?Boleh klik SINI yae kalau nak join.Boleh beryoga bersama blogger pemes macam Yuyuzulaikha,VivyYusof,ShawaniHamid pada hari sabtu ne.Korang cuma lengkapkan slogan jae..Mudah tak?
Orite.....Siapa ada join ne semoga berjaya...okbaiiii :)



Selamat Hari Ibu Mak

Penulis : Cik Puan Masa : 9:37 AM Comments : 12 Labels :


Selamat hari ibu,kepada semua ibu-ibu,mak-mak,mummy-mummy,bonda-bonda,umi-umi seluruh dunia.
Terutama nya buat mama cik hajah norhaidah dan mak mentua cik puan saimah..

Giveway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com

Penulis : Cik Puan Masa : 1:13 PM Comments : 27 Labels :




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 


Follow Blog :


Like Page :



























Syarat utama :

  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.






Idea Oh! Idea

Penulis : Cik Puan Masa : 9:34 AM Comments : 11 Labels :

Haluuuu...ebriiibadiii....
Hari demi hari,entry cik dah semakin berkurang,idea dah semakin berhabuk di telan dek zaman.Cik hempok kepala kat dinding pon tak keluar2 idea cik,malahan sakit kepala jae yang cik dapat...hoiiiii lah idea,kenapa mesti perlukan 'kau'ketika cik nak berentry ne.kan best kalau cik taip2 jae ikot suka hati macam sekarang ne...ok STOP!Mukadimah yang cukup merapu :)
Photo: for order and request only ^_^
#shawl #bawal #halfmoon #handmade
Masa cik agak terhad bila cik setat mencaburi bidang perniagaan ne...cehhhhhh...perniagaan lerrrrrrrrr sangat..kikikikikiki
Tadi,masa bukak facebook ternampak pulak gambar ne.Dah ramai pemes dah biskut oat ne..Tapi nak cari nya memang tak jumpa lah kalau area cik ne.Cik acha-acha jae kut-kut ada yang sudi kirim macam nutella hari tu...kohkohkoh ..OkBaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

The Liebster Award

Penulis : Cik Puan Masa : 8:07 AM Comments : 21 Labels :

Thanks Zara for the tagging me for the liebster award..Click on the banner if u want to know about the liebster award :)

1. Describe about yourself
my name is cikpuan,call me "Cik" but,do not call me "Puan" :P

2. Your favourite subject in high schools ?
mathematic and bahasa melayu..winkwink^^

3. What is your first job ?
Housewife..i have never worked.

4. Do you ever learned tae kwon do, silat, karate ?
Never..i am interested,but do not have time to learn :'(

5. What is your first type of handphone ?
Connecting people.....Nokia..kohkohkoh

6. Are you a driver ? just got license or just register a classes ?
Yes...driver without license :D

7. if you got sponsore for holiday trip, where would you wish to go ?
Makkah,Syria and korea..in shaa Allah.

8. What is the most thing you always do before going to sleep ?
Nothing,just close the eyes and sleep..hihihi

9. What is the type hijab you mostly wear ?
Of course "bawal" then,now and forever..i am bawal lover..weeeeee^^

10. What kind of sport you like ?
Badminton and volleyball..

11. Your favourite tv show ?
Nothing..i prefer to play computer..

Ok...done...sekarang giliran anda pula jawab soalan dri cik.kalau nak jawab dalam bhasa malaysia lagi bagus..korang boleh bebel banyak2 kanssssss....
Tag:-
Special question for u guys :-

1. Describe about yourself?Jelaskan tentang diri anda?
2. What is your favorite colour?Apakah warna kegemaran anda?
3. When is your birthday?Bilakah tarikh lahir anda?
4. What do you think about my blog?(be honest)Apakah anda rasa tentang blog saya?(jujur ea)
5. What kind of phone you're using now?Apakah jenis telefon anda sekarang?
6. Where is your birth place?Di manakah tempat lahir anda?
7. Which blog inspire you?Why?Blog mana yang menjadi inspirasi kamu?Kenapa?
8. What do you like about blogging?Apa yang kamu suka tentang blog?
9. What is your favorite quote?Apakah ayat kesukaan anda?
10. What will you do when bored?Apakah yang anda lakukan ketika bosan?
11. Who is the most meaningful in your life?Siapakah yang paling bernilai dalam hidup anda?



Nota Jari Kaki : Tell me if u already answer,i hope all my questions answered honestly :P

Segmen First Annivessary Blog Asha Lya

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 17 Labels :

Maaf sekiranya cik adalah orang yang terakhir yang komen dalam setiap entry korang..Al-maklum lah mak jah bizi jae beberapa hari ne..tapi jangan risau lah,cik mesti blogwalking kaw-kaw punyaaaa...hihihi

Dan cik mintak maaf ya Lya sebab terlewat untuk menghantar penyertaan.Hari ne kan tamat,harap penyertaan cik masih di terima lah(sebenar nya cik terlupa nak join.nasib jae ingat balik..huhuhu)




Nota Jari Kaki : Bizi sangat cik beberapa hari ne..phewwwww

UKE Di Sandakan

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 16 Labels :

haluuuuu ngkorang,selamat berhujung minggu...mak jah taip entry guna hp somi,so pepaham lah yae kalau gambar tak berada di kedudukan yang sepatut nya.macam best jae..macam jakun jae..
malam sabtu bebaru ne cik dengan somi ada pegi ceramah agama UKE..Alhamdulillah sambutan sangat memberangsangkan..kan best kalau sebulan sekali ada ceramah macam ne.Sekurang-kurang nya ada jugak pengisian hujung minggu yang sangat bermanfaat..
Turut serta ketua menteri sabah Dato seri panglima musa haji aman.
wooowooo...warga sandakan semua turun padang.Alhamdulillah..yang ne baru separuh ne dalam khema.hampir penuh padang bandaran sandakan.Apa-apa pon terima kasih pihak penganjur..Semoga lepas ne,di adakan lagi ceramah-ceramah agama macam ne lagi..



 
Designed by NurAlja Lee