Mengisi Masa Lapang

Penulis : Cik Puan Masa : 2:54 PM Comments : 13 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Salam jumaat,Alhamdulillah masih di beri kesempatan bernafas lagi.Esok cuti,ramai lah orang cuti berentry terutama nya ini dan ini.Asal sabtu ahad jae mesti cuti berentry,yang sorang kompom lah berjimba kat eon atau kat mall,yang sorang plak muncul kat facebook jae tapi kat blog sonyap jae...hahahhaaa.Ok2,tak pae cik faham.Masa cuti wajib di manfaatkan.Tak macam cik ne hah,cuti tak cuti sama jae lah kat umah berperap like katak di bawah tempurung.Tapi tak lah selama nya cik di bawah tempurung tu,panassss dohhhh :D
Dan...tyme-tyme bosan ne tetiba datang pulak idea nak dsgain-dsgain kad kahwin.Tu lah hasil nya,ok tak..ok tak??Doodle tu cik pinjam dari google.Jangan risau lah buat owner doodle tu yae,cik buat cenggitu jae bukan tujuan untuk pemasaran yae.Sekadar nak mengisi masa lapang :D
Ceita pasal kad kawen,tetiba cik teringat kad kawen cik ne.Kad kawen "rembat asal ada"..hahahaa.Masa ne sangat-sangat suntuk,dan tak sempat nak belek-belek dsgain lain,pilihan rambang oke tu lah tak berapa nak lawooooooo...
Jadi pengajaran untuk "bride to be" sekalian.Kalau nak lawo-lawo sattle awal kad kawen korang.Kalau nak lawo lagi buat sendiri lahhhh...kohkohkohhh

Nota Jari Kaki : Lepas ne nak try dsgain kad cukur jambul & aqiqah pulok..

13 comments:

  1. design free je kan?kot2 iman nk oder kang boleh la mintak dkt cik puan ni

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat cik puan..pndainya buat kad kawen ni...sya pun klu hujung2 minggu sllu duduk umh je la..smbil memasak.. :)

    ReplyDelete
  3. wow.. cun... ada bakat nih.. boleh la amek tempahan.. ;)

    ReplyDelete
  4. kad kahwin takyah cantek sgt takut t org buang je.. simple but nice :)

    ReplyDelete
  5. @Budak KampungIn Shaa Allah..boleh2.Tp dsgain je lah..hihihih

    ReplyDelete
  6. @Deqla Manjewboleh jerrrrr amik tempahan/...tp ade ke owg nak??hewhewhewwww

    ReplyDelete
  7. @Eda Joharibetulll...betul...betul...mane ade owg nak simpan kad kawen kite.Lepas bace ke tong sampah lah jawab nye..hahh

    ReplyDelete
  8. aikkk,header baru ker ek dear? hihi

    ReplyDelete
  9. Weyh.... hari ni laki mak tak dok cik...tu yg duk depan lappy je ni hehe...berjimba sakan mak bw heheeh...
    Amboi diam diam mendesign kada kawen yeh....Kad kawen OKje lagi hancus! lagi kesian tau cik....

    ReplyDelete
  10. @cikjiye...nak tukar angin lah katekan...hahahaaa

    ReplyDelete
  11. @hainom OKjecantik ke tak...ade jugak orang datang kan...wahahhaaa

    ReplyDelete
  12. cik ada bakat ni,berseni gituu :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee