Freebies Untuk Menu Tab

Penulis : Cik Puan Masa : 12:27 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Morning ebribadiiiiiiii.....Salam jumaat jangan lupa say Alhamdulillah yae.
Guys,memandangkan cik tak da idea nak taip apa hari ne,cik nak kasi freebies menu tab yang simple2 jae yae.Tak lah cantik mana pon tapi kalau suka ambil jae lah..
 photo Picture18_zps375f6a41.png
owner photo Picture17_zps59a1a846.png
home photo Picture16_zpse08cf251.png
 photo Picture15_zpsa07adb14.png
 photo Picture13_zpse4275990.png
tips photo Picture12_zps8aefad01.png
Contec me photo Picture11_zps0a2955da.png
Archive photo Picture10_zpsd1090099.png
Bloglist tittle photo Picture8_zpsbfe4df11.png
Followers Tittle photo Picture7_zps54bdac16.png
Macam mana nak letak?Korang boleh rujuk tutorial menu tab kat sini 


Nota Jari Kaki : Tadi kenen cik nak letak tutorial sekali tapi tak menjadi pulak.Auchhhhhh....

12 comments:

  1. blog niesa xde tab..hihi..comel2 menu tab tu..

    ReplyDelete
  2. amboi rajinnya dia hr ni,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lame cik buat hari ne baru sempat nak share...hiihih

      Delete
  3. Tulah baru nak tanya....tengok bolehlah nak pasang tak tau hehe.....

    ReplyDelete
  4. Comey2 ok...pandai cik puan buat sendiri ni.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Kakak tak pasang pun tab sebab blog kakak tu tak ada special sangat.

    ReplyDelete
  6. wahh.. rajinnya cik puan kite ni.. comel la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. upssss...tersame pulak kaler nya dengan blog deqla kan :P

      Delete
  7. semua comel2, tapi tak pandai pasang hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ikot tutorial kat link yang cik kasi tu dear :)

      Delete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee