Tetamu Tak Di Undang

Penulis : Cik Puan Masa : 10:51 PM Comments : 18 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Yuhuuuu...Memalam ne,hujan telah membasahi bumi sandakan.Jangan lupa ucap Alhamdulillah yae,hujan rahmat tue..Nyenyak lah tido cik malam ne...kohkohkohhh

Orite....hari ne cik nak umumkan buat kengkawan alam maya,start kul 12 a.m ne cik akan masukkan rakan-rakan blogger yang pernah komen entry cik ke dalam bloglist kat sidebar tu.So korang jangan terperanjat lah sangat yae bila blog korang termasuk kat bloglist cik yang tak berapa nak top tu.In Sha Allah,lepas ne cik kena merajinkan jari-jemari cik yang cute ne untuk ber'blogwalking' ke blog korang.Harap-harap korang sudi lah terima 'tetamu yang tak di undang' ne yaeee.Amboooiiii cik tauuuu....'tetamu tak di undang' pon,mesti korang suka kan bila buat entry jae mesti ada yang komen walaupon hanya satu ayat..kan..kan..kan..(Semua angguk-angguk,senyum-senyum sumbing)

Nota Jari Kaki : Mungkin ada yang baru pestaim ke blog cik ne.Salam kenal yae,jangan memalu tegur cik oke :)




18 comments:

  1. Saya ni jea yg jarang2 tinggalkan komen..tapi tetap singgah di blog kawan2..

    ReplyDelete
  2. @Abil Fikri Ahmadcik tahu.......DIM kan DIMMMMMMMMMMMMMMM......:P

    ReplyDelete
  3. Salam sis..
    Bumi Lahad Datu pun hujan jam 2.00am smlm...:)
    wah! boleh lah kta tukar2 link ni..:)

    ReplyDelete
  4. SALAM PERKENALAN DEAR.......JOM SINGGAH BLOG AKAK
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ingatkan apalah tadi tetamu tak diundang.. rasa serem dah baca tajuknya..hahahaha..url blog deqla mmg dah ada kan dlm bloglist cik? takde mmg nak kena cepuk la tu.. ;p

    ReplyDelete
  6. eh kit ada hehe :) thank you
    ingat tetamu mna tak diundang!!

    ReplyDelete
  7. @Deqla Manjewehhhehh...ade ke link deqla terselit...hahahaa...kalau xde pon tak bermakne cik tak jenguk2 blog deqla..blog TERwajib cik terjah noooohhhhh :D

    ReplyDelete
  8. @ma ❥hahhhh...sudi tak...sudi tak...terime tetamu tak berndang ne...kohkohkoh

    ReplyDelete
  9. Wah..sya ada..terharu kejap..tima kasih cik puan..hehe :D

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum...cik,

    mselim3 first time visit sini,..

    mselim3

    pls: tahniah menang segmen kak mia..

    ReplyDelete
  11. Syukur....ada tersenarai....memang le suka cik ada org datang komen...kalau tak de yg datang sapa yg nak baca...syok sendiri je la hehe

    ReplyDelete
  12. @hainom OKjeblog wajib dan terwajib cik terjah tu...hhahaa

    ReplyDelete
  13. yea,nama kita ada..hehee..sekarang ni baru berkesempatan nak singgah..

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee