Villa Nabila

Penulis : Cik Puan Masa : 11:13 AM Comments : 16 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Korang...korang...korang....Berapa hari ne heboh satu malaysia tentang Villa Nabila.Amboiiiiiii,sesiapa yang buat entry pasal Villa Nabila kompom traffic blog tinggi bertingkek-tingkek..
Cik tak nak lah cerita pasal misteri kat villa Nabila tu,lagi pon semua dah terjawab kan.Kompom dah banyak dah rakan blogger share.Senyum sumbing jae cik baca berita-berita yang dah menular di media sosial terutama nya Facebook.Yang kejap sorang hilang,kejap 21orang hilang,kejap 32 orang hilang tak tahu mana betul mana tak,kita pon tak tahu sejauh mana kesahihan cerita nya,kekadang naik poning jugak baca berita-berita tak sahih ne.Terlalu banyak kopipes dan........................Terlalu banyak pengajaran yang boleh kita ambil,rasa nya tak perlu cik bagi tahu satu-satu di sini.Apa-apa pon kita layan lah gambar-gambar penampakan hantu konon..konon...konon...kononnya kat bawah ne.

Gambar pertama tu cik tak tahu lah betol ka tak,tapi yang kedua dan ketiga tu mampu buat cik gelak guling-guling..Perhatikan bebetul wajah siapakah di sebalik Villa Nabila itu...kohkohkoh.Bukan nak kutuk ek,yang ne cik kopipes dari facebook tanpa motif.Sharing is caring boleh tak cenggitu..kohkohkoh



Nota Jari Kaki : Saja nak selitkan misteri villa nabila ne.Kut-kut trafic blog cik melonjak naik pulak...hahahahhahhahaha

16 comments:

  1. hahaaa,nampak sape kat tingkap tu :P

    ReplyDelete
  2. Inilah negaraku Malaysia... macam-macam yg akhirnya buat org termangu-mangu...

    ReplyDelete
  3. Sian Nabila Huda...tak pasal pasal dihantukan hehe.....
    Yelah mana mana blog banyak cite ni ...sajalah komekan nak bagi traffic blog mencanak naik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah...nak jugak merase traffic jem kat blog ne..wakakkaaa

      Delete
  4. opps, kak abil.. hahaha lawak-2..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. kesian nabila huda...dah digantikan pulak wajah dia kat hantu kak limah tu... ish2.. yg dlm rumah tu adooii laa x menahan sungguh... deqla mmg dpt agak la sape tu.. sapa la yg edit tu? kena saman baru tau.. kehkehkeh...gmbr pertama tu imej apa?? x berapa nak jelas la...huhuhu...

    psstt... deqla ada 3 entri psl villa nabila.. smuanya mmg ratusan views.. haha..bertingkek2 tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang 1st tu gambar hantu nabila...tah betol ka tak...saje nak retis lah tu...

      kan dah agak dah..melonjak naik kemain..

      Delete
  6. kalo bab2 misteri ni saya ni jenis takut sikit...sekali hantu nabila huda...muahaha

    ReplyDelete
  7. menyampah lah ngan kes villa ni hehe sakit je hati budak2 tu mainkan kita ngan kisah konon seram tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekadang bila di fikirkan balik...ok jugak ade cite2 mcm ne..ade jugak story mory kat blog...kohkohkh

      Delete
  8. ahahhaa...adoii...ketawa jak tgk 'hantu' tu...kreatif btl org yg edit...:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu bukan cik yang edit tau,...cik share je...tp mereka mmg betoi2 kretip :D

      Delete
  9. Hoho..leh diaorgg edit cenggini...hehe :D

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum...cik puan,

    mselim3 lalu villa nabila tu pintu masuk dah dipagar.. sebab ramai pengguna jln raya slow kereta nk tgk hantu villa nabila,,heheh...

    mselim3

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee