Bawal Lover??

Penulis : Cik Puan Masa : 1:40 PM Comments : 11 Labels :

Anda pencinta tudung bawal macam cik?Fuhhh sekarang fesyen tudnug bawal semakin meletop...top...top...kemahin.Cik pon dah terjebak beb..kahkahkah.Nasib baik tudung bawal dulo-dulo masih simpan,so masih boleh di gunapakai balik..
Antara yang dah berjaya mengayakan fesyen Bawal YunaBella.Curi dari IG cuzzy cik dengan Puan Zara titewww...ahaksssss.Comei kan??Meh follow tutorial kat SINI.
Lepas ne confrm meletop-letop lah harga tudung bawal ne..tapi cik tak kisah pon sebab??Sebab cik jahit sendiri.Bukan nak save cost,tapi rasa nya lebih baik jahit sendiri.Lagi puas hati...Mihmihmih
Salah satu tudung bawal cik yang cik buat sendiri.Tak sabar nak gayakan tudung bawal..hebak..hebak!Tudung bawal kini kembali dengan nafas baru.Harap-harap jangan lah naik harga pulak yae...hihihiih..Ok bai ^_^



Nota Jari Kaki : Cik adalah salah seorang pencinta tudung bawal,dulu,kini dan selamanya.Sebab takda satu pun tudung yang dapat menyembunyikan kedebaban muka cik walaupon ada Magic inner yang tak berapa nak magic tu..mihmihmih

11 comments:

  1. birthday sally bulan November..kot kalau nak bg hadiah tudung buatan cik kat sally ke kan...muahahaha...gurau je :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jugakkk tu....hihihihi..
      tapi lame lagi lah..muahahahaha

      Delete
  2. pattern lama..tapi di ubah suai...kihkihkih

    ReplyDelete
  3. sama la lya sejak dari awal remaja lagi dah pakai tudung bawal hihi..sbb tudung awning or shawl memang tak berapa kenan dgn muka hihihi

    ReplyDelete
  4. selalu Ana beli borong..murah n macam2 warna ada..pencinta tudung bawal sejak zaman sekolah sampailah sekarang

    ReplyDelete
  5. yeahh skrg saya pun kalau pakai tdg bawal mst bt gaya yunabella nih..heheh:D

    ReplyDelete
  6. eda memang dari dulu minat bawal. huhuhu..
    dari mahal sampai da murah..
    so tak heran laa harga naik pun..
    t ad masa nk try laa pettern ni.. heee..

    ReplyDelete
  7. Say yrs to bawal..haha.skrg ni klu dh trending mustahil xnek hrga....kita tgk nnt hrga bawal cane...

    ReplyDelete
  8. cik tau tak...fesyen ni fesyen dulu dulu tau...zaman okje anak dara....ada sejenis brooch lubang boleh buat pesen macam tu...keluar balik dah yek...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee