Nota Buat Korang..Korang...Dan Korang

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 13 Labels :


Weeeweeeee.....genap seminggu cik tak berblogwalking dan berentry.Yeyyyy tepuk tangan *clappppclapppp* Syabas dan tahniah Cikpuan!rajin sangat anda,sampaikan autopublish entry wordlesswednesday pon tyme hari khamis,ntah apa dalam kepala hotak tyme tu..Korang pon mesti tak da yang perasan kanssss...
Mak ,Sally,Mama,Miza comei,Kak atie,Eda,Ayut sihat?Rinduuuuu entry korang tau..
Blog deqla dah bertukar kulit..so,harap lepas ne jangan lah menghilang lagi..phewww..padahal sendiri pon suka menhilang.pandai jae cakap kalau cik ne kan
Zara,cik mintak maaf ya lambat send detail untuk bookmark tu.Cik nak whatsapp tapi terlupapulak cik peserta ke berapa.Seminggu ne cik langsung tak buka lappy..Online pon buka IG dan Facebook jae.Tu pon buka sebelah mata jae..kikikikiki
Haipp...dengar-dengar lya ada buat segmen.rasa nya sempat lagi cik join,in shaa Allah...nanti cik join ea lalink...
Oppssssss....dak tecik Ecah!!!sikit lagi cik terlupa nak seru nama.Kang merajok pulak dak tecik ne...mihmihmih...Ecah sihat?Rindu cik tak??me hug-hug sambil laga-laga pipi...awwwww....jangan kata cik lesbian pulak...hahhhahihihihihohooho
Baru seminggu cik tak bukak blog,rasa macam berbulan jae.Komen yang korang tinggalkan pon masih awaiting moderation..fuhh..bertengkek-tengkek komen nak publish nanti..Tapi sayang..Non hadooo komen yang bertanyakan cik kemana??kenapa tak berentry...sedih jap...sobssss T_T Cik mengharap ada orang yang menanti cik sebenarnya..hahahhahhaa
Ok lahhhhh....jap lagi cik blogwalking kaw-kaw yae.....baiiibaiiiiii...



Nota Jari Kaki : Dan sekali lagi entry autopublish..Di taip pada hari ahad 12:19 a.m dan publish pada hari isnin 6:30 a.m...Sila jangan tiru aksi ini...mihmihmihhhhh

13 comments:

  1. lya taw cik bz dgn bisnis baru kan hihi..jom la join segmen lya.nie pertama kali lya wat segmen :D

    ReplyDelete
  2. Syabas ! Hehe.. lepas ni jgn malas lagi :D

    ReplyDelete
  3. Itulah kakak rasa macam lama tapi kisahnya baru seminggu ye..
    Selamat berblog kembali...

    ReplyDelete
  4. kite pon lame xbuke blog.. bukan bz tp mls.. kkikikiki..

    ReplyDelete
  5. huaaa.. kenapa ecah rasa terharu sangat ni. T_T ecah pun jarang online guna lappy, guna phone je nak publish comment. tanpa ku sedar, ku merindumu juaa..

    hugs ketat2.. hehe heart u lah cik puan!

    ReplyDelete
  6. ahahha...welcome bacak cik...sama lah kita, baru nak kembali ni... ntah2 kakak ni besok hilang lagi...ahhaha..eh! rindu jugak bah...:)

    ReplyDelete
  7. Assalam...
    Tak kiralah auto ke apa...janji ada entri jugak kan ...
    Salam ziarah pagi selasa dari bunda...

    ReplyDelete
  8. happy blogwalking...kita ni byk komitmen lain kan..tak kan mengadap blog je..hhee

    ReplyDelete
  9. haha yeke akak entry ww hari khamis?
    kes kita sama macam da haritu..
    don worry tak perasan pun.. hehehe

    ReplyDelete
  10. amboii siap warning jgn menghilang lagi..haha.. apa lagi, jom ar tukar kulit blog gak cik puan! kohkohkohkoh...

    ReplyDelete
  11. Alolo cik jangan lah majuk....Ni ha Okje datang nak pujuk.... Cik gi mana sebonar eh....balik kampung ke? Ke siapkan rumah baru?
    Betullah cik la ni mcm tak sempat nak bertenggek kat blog kengkawan...entahlah...mood pun dah terbang ke angkasa lepas dah ni....

    ReplyDelete
  12. xpa dear.. Zara da post selsa mggu lepas. hope kalo daasmpai kat tgn nnti.. inform Zara tauu =D

    ReplyDelete
  13. Kalau dah bz mmg mcm nie ler...akak pun sama

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee