Cerita Hari Itu

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 27 Labels :

Woooowooooo....5hari senyap tak berentry,tangan cik dah gatal dah.Idea semakin membuak-buak.Tapi bila ada peluang macam ne hilang pulak idea cik.Ne baru dapat tangkap balik idea,cepat-cepat jae cik taip sebelom idea terbang balik...mihmihmih
Ingat lagi tak teka-teki cik hari tu?hahhhhh ne lah yang cik buat kat baju cik.Hasil titik peluh cik sendiri.Memandangkan ada lebihan bunga-bunga tu.Cik pon lekat lah kat wedge cik..Kan dah satu set...kihkihkih.
Tapi pic kat atas tu belom siap cik letak labuci.Oleh kerana sally suruh update kat blog(padahal sally tak suruh pon cik tetap nak update)So hasil nyaaa????????????????
Boleh lah kan buat melaram sejam-dua.Semalaman cik tak tido semata-mata nak siapkan baju cik cepat-cepat sebab ada lagi 3pasang baju yang cik kena siapkan,iaitu baju Sil cik.Dan hasilnya Alhamdulillah mereka suka..Cik pon suka jugakkkkkkkkkk tauuuuu!!Korang pun suka??ecececeeeehhh
Salah satu baju yang cik jahit labuci+bunga 3D..Yeyyyyyy tepuk kan tangan buat cik kalau suka.Yang dua lagi cik tak sempat nak gambar.Ada pon tyme kitaorang dah posing dah...hihihi
Bila pose dengan Sil.Terasa diri terlalu rendah di situ..Aishhhhhhhhh...Ne yang cik tak suka ne...
Apa??gambar tak jelas??Apa boleh buat lah ek..tangan tukang gambar terketar-ketar kut tyme ne.
Yang ne jelas tak??Ok..ok...cukup jelas kegemukan cik di situ..Sila gelak...sila gelakkan pengantin basi tu...okok..sekian terima kasih..chawwwchinnnnchawwwww... 




Nota Jari Kaki : Tak banyak cik amik gambar tyme tu.Terasa diri dah semakin tua kut.So malas nak pose dah..

27 comments:

  1. pandainya akak buat baju dan labuci tu..kalau bisnes mesti laku..buka butiklah,kak,,senang..mna tau ad rezeki.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha Allah....masih dalam perancangan... ^_^

      Delete
  2. Salam sis.....lima hari dah berlalu kini sis kembali lagi....
    Lawatan pagi TiranaAduka

    ReplyDelete
  3. salam. sebelum idea hilang baiknya taip cecepat, ye tak hiihi
    menabung kfc & herbal essences kat sini :)

    ReplyDelete
  4. Kreatif bah.....boleh jahit sendiri manik2 tu :)

    ReplyDelete
  5. cantik flower flower tu...kreatif cik puan yea...

    ReplyDelete
  6. rajinnya menjahit... kalau akk tidak ler...

    ReplyDelete
  7. cantik cikkkkkkk.. serius canti.. berseni sungguh jari jemari cik hehe

    ReplyDelete
  8. sedondon la semua..
    cantik3!! ^_^ ^_^
    pewwiitt untuk gmbr last tu..hee

    ReplyDelete
  9. cantikla..rupanya cik puan nie kreatif juga ya..dpt save bajet di situ kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. save juga lah...kalau hantar d kedai mesti 100 ke atas juga upa nya tu..

      Delete
  10. cantikkkk la cik..sukee.. ^__^

    ReplyDelete
  11. sangat kretip tau kak cik nii.. hehe..boleh bukak butik dah ni =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah..nanti cik bukak butik jahit baju ecah...nak?? :P

      Delete
  12. kreatip cik ni tau...siap hias kat wedges tu...
    amboi kemain lagi dia posing ala2 pengantin baru gitu senyum anjer2 hehe

    ReplyDelete
  13. kreatif ... tersendiri . hasilnya cantik . terfikir lak nak letak kat wedges yer .

    ReplyDelete
  14. amboi cik, kemain satu set.
    btw cantik..

    ReplyDelete
  15. cantek n kreatif! kagum kite tgk..
    =)

    ReplyDelete
  16. kreatif nya cik... tangan cik ni mesti penuh dengan seni2...haha..
    pengantin basi?? haha..jgn bah ckp begitu..ndak bagus...penganti manis lah...haha

    ReplyDelete
  17. Kalau tak kreatif tak menjadi Cik. Apalagi nak menjahit di kasut dan baju.
    Bila dah sama bunganya cantiklah:)

    ReplyDelete
  18. yeay! cantik...alaaa...cik tolong buat baju sally sekali boleh tak..? :(

    ReplyDelete
  19. Rajinnya......pandai juga cik menjahit ye...kalau nak tempah mahal jugak tu...

    ReplyDelete
  20. Ala...tak jelas sgt timr pkai tu...tgk tak pkai lg bju tu cantik. ..thumbs up!hihihi

    ReplyDelete
  21. Cik cik ni kreatif tau...dahlah kreatif rajin pulak tu....elok cik gunakan kekereatifan cik tu buat bisness....
    Cantik cik munge munge tu...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee